Koloniáln domy v Paramaribu, hlavním městě Surinamu. Všechny fotografie: Z archivu Heleny Přibilové
Surinam – málo známá země na okraji Amazonie
24. 10. 2022Málokterá země je tak národnostně a kulturně pestrá jako Surinam. Když jsme našim příbuzným a přátelům říkali, kam jedeme, pouze tři z nich uhodli, kde se Surinam nachází.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
16.12.2022 23:50
Velmi zajímavý článek o zemi, o které vlastně nic nevím, název znám jen z letmých zpráv v tisku. Vyprávění je velmi zajímavé a pro mne poučné. Obdivuji vaši odvahu pouštět se do tak vzdálených a nepříliš známých míst. Patříte tak trochu k " dobrodruhům", o kterých jsem se zmiňovala ve svém soutěžním článku o Šetření energií.
Martina Růžičková
25.10.2022 20:26
O Surinamu jsem nic nevěděla, takže moc děkuji za bezvadný popis vašich poznatků o této exotické zemi.
Helena Přibilová
24.10.2022 21:27
Děkuji vám všem za milé komentáře. Pro pana Tomáše Nápravníka : Pákistán je náš další cestovatelský projekt. V této zemi jsme sice dosud nebyli, ale s Pákistánci jsme se setkali v jiných islámských zemích. Máme s nimi jen ty nejlepší zkušenosti, dokonce nám několikrát nezištně pomohli.
Vladislava Dejmková
24.10.2022 17:14
Velmi čtivé a zajímavé, ráda jsem se zase dozvěděla mnoho nových a zajimavých informací. Moc dékuji.
Marie Seitlová
24.10.2022 12:47
Zajímavý článek s pěknými fotkami. Ráda jsem se o Surinamu toho tolik dozvěděla. jste úžasní cestovatelé.
Zuzana Pivcová
24.10.2022 12:36
Mockrát děkuji. Ze školních let mi zůstala pouze informace o městě Paramaribo a jako sběratelka známek jsem měla odkudsi jednu známku ze Surinamu.
Jana Vargová
24.10.2022 11:22
Vím, že tato země existuje. Díky Vašemu vyprávění se budu lépe orientovat. Krásné fotky.
Marie Ženatová
24.10.2022 11:15
Milá Helenko* ze srdce děkuji za přiblížení této země jak slovem tak fotografiemi - neuvěřitelné zážitky
Margita Melegova
24.10.2022 11:06
O teto zemi se toho moc nenamluvi i proto jsem precetla Vase zazitky na jeden zatah, dekuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA