Všechny fotografie: Zdenka Jírová
Jak šel čas ve městě Teplice
24. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Josef Borecký
15.7.2023 02:16
Rád jsem si přečetl co jsem dosud nevěděl , že jsou to nejstarší lázně v republice. V Teplicích jsem byl dvakrát jen krátce.
Květuše Pinkasová
24.6.2023 00:10
Zdeničko, děkuji za povídání a fotkách o Teplicích. Vybavily se mi vždy jen ty naše Teplice nad Bečvou. Nádhera ♥
Soňa Prachfeldová
26.10.2022 06:43
Hezký článek o Teplicích a moc hezké fotky. Teplice jsou kousek od nás, zajíždim na nákupy, je tam spousta krásných historických míst. Ráda se vracím do klidnějšího prostředím.
Eva Mužíková
25.10.2022 22:40
Zajímavý článek, který Ti asi dal hodně práce. V Teplicích jsem byla asi jen třikrát na návštěvě spolužácky ze střední školy. V padesátých letech si část domu mých rodičů / bývalá hospoda/ promajímala na léto teplická nemocnice. Její zaměstnanci tam v krajině u jezera travili podnikovou dovolenou.
Helena Přibilová
24.10.2022 21:16
Děkuji za zajímavý článek o Teplicích. V tomto lázeňském městě jsem byla před lety a díky Vašim krásným fotografiím jsem si jeho návštěvu připomněla.
Vladislava Dejmková
24.10.2022 17:02
V Teplicích jsem byla hrozně dávno na praxi tehdy ve SkloUnionu a dělala jsem tam diplomku. Tehdejší stav města nebyl nic moc, prakticky se mi líbily hlavně lázeňské parky. Ale všechna města za poslední čas zkrásněla. Ráda jsem si o tom přečetla a prohlédla fotografie.
Jana Hošková
24.10.2022 16:53
Díky za článek o Teplicích, Zdenko ! Je to mé rodné město, kde jsem žila 20 let a stále se tam vracím a pozoruji změny. Ze spousty z nich nadšená moc nejsem, abych řekla pravdu. Když se začalo s bouráním, jen jsme nevěřícně sledovali, co místo toho roste. Ne že bych byla "staromilec", naopak. Staré Teplice byly skutečně už omšelé a smutné, nutně potřebovaly změnu. Jenže si nejsem jista, jestli to byla v některých případech změna k lepšímu. Nemohu se zbavit pocitu jakési "splácanosti" a necitlivosti architektů, přesně jak to popisujete i vy.
Naděžda Špásová
24.10.2022 14:13
Teplice znám, občas tam jezdím za kamarádkou, nebo mi tam dělali operaci očí a musím říct, že s tím jsem spokojená. Byli jsme i v Botanické zahradě, letos už to nestihnu, ale snad se to povede třeba na jaře, chci navštívit zámecký park. Hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA