Už nejsem muž. Selhání v sexu trápí více než milion Čechů
Ilustrační foto: Pexels

Už nejsem muž. Selhání v sexu trápí více než milion Čechů

1. 11. 2022

Jsem starý a k ničemu. Všude se píše o tom, že šedesátníci jsou na vrcholu sil, ale já už nejsem muž. Mám potíže s erekcí. Ale pssst! Nikomu to neříkám. Takto uvažuje čím dál více pánů.

muži vztahy a sex
Hodnocení:
(4.8 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Obecná povědomost vědci stvrzená, která říká, že průměrné zdraví se láme k horšímu po čtyřicítce je z moji zkušenosti nesmysl. Tělo podléhá amortizaci od narození. Já jsem stárla do čtyřiceti, kdy jsem přestala Hospodinovi vzdorovat :-) :-)
Jana Šenbergerová
Jsem moc ráda, že v mém případě příroda programovala jinak. Možná proto, že jsem své tělesné možnosti nevyčerpala už v mládí. Neřekla bych, že "Po 60 už není potřeba intimity." Pro mě je to v rozporu s tím, jak staří lidé tíhnou k vnoučatům a zvířecím mazlíčkům. Alespoň pro mě není sex jediným projevem intimity. I tam, kde chybí sex, může být láska. V pokročilejším věku ji považuji za mnohem důležitější. ♥♥
Jiří Dostal
:-) No tak nevím, obecná povědomost vědci stvrzená říká, že průměrné zdraví se láme k horšímu po čtyřicítce, pokud to není přírodou, zkusme Hospodina, kterému vzdorujeme snahou o dlouhověkost a hospodskými evergreeny "město jí a mně stojí, město jí a mně stojí... a vesnice má hlad..." :-)
Hana Štěpánková
Po 60 už není potřeba intimity. kamarád pana Petra má pravdu. Příroda sex seniorů nenaprogramovala a nemá smysl něco lámat přes koleno.
Jitka Caklová
:-) K dokonalosti to má daleko, ale oboustranný posun ke shodě zaznamenávám. Není třeba postupovat mílovými kroky. Ale abych se vrátila k článku, tak je mnoho úhlů pohledů "v rámci genderové vyváženosti" v oblasti sexu u seniorů 1.11.2022 13:35 :-) :-) :-)
Jiří Dostal
:-) :-) :-) Souhlasím, propracovali jsme se k dokonalosti z nedopatření. :-) :-) :-)
Jitka Caklová
Je normální jev, když je jeden pro druhého nesROZUMitelný. Osobně kvůli tomu nemám potřebu někoho trumfovat. Pokud Vy tu potřebu máte, protože mi neROZUMíte, pak je to namístě. Všichni nebudou nikdy jen dobří, nebo jen špatní, je to o rovnováze a platí to především ve vztazích.
Jiří Dostal
:-) No né, já jenom, že "špatný-dobrý" je z ranku fantazie o podstatě, která je prostá plácání o bohu, poezii a přírodě, totiž ta podstata, ne ta fantazie. :-) Pokusil jsem se jenom trumfnout vaši nesrozumitelnost... :-) :-)
Jitka Caklová
To není romantické snění. Pro Vás asi ano a já nemám nic proti :-)
Jiří Dostal
:-) :-) Romantické snění je sice fajn, ale za tajemstvím romantismu, ba dokonce i lidských povah, je fyzický stav; doporučuji pěkná čtení Knobloch - Duše a zločin či Foucoult - Nemoc a hřích, hity naší generace :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%