FOTO: Dana Kolářová
Moje energie: Knihy, stromy, kolo aneb Souznění s přírodou
22. 10. 2022Z čeho čerpám životní energii, co mně zaručeně dodá nový impuls do života, spolehlivě uvolní a vzpruží? Jaro? Ano, bez diskuse. Jenže…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
28.10.2022 12:03
Dobrý den. Pane Berko, děkuji za nahlédnutí a slova souznění. Naše země je krásná celičká a stojí za to ji poznávat. Přeji Vám hezký sváteční den v přírodě. Dana
Soňa Prachfeldová
26.10.2022 19:25
Danuško, příroda je lék pro duši i tělo. Moc dobré dobíjení tvé energie a hlavně je skoro vždy po ruce. Přeji ti krásné podzimní dny :-)
Jindřich Berka
26.10.2022 11:37
Dobrý den, máte můj obdiv paní Kolářová, mnoho let, vlastně od dětství provozuji sport, mám rád lidi, kulturu, hudbu a miluji přírodu. Bydlím na konci Opavy. Přejdu silnici a jsem na cyklostezce. Mezi poli. Zlatavá kukuřice zve k ukousnutí. Míjím malebnou vesničku. Tam, kde se pasou koně odbočím do lužního lesa. Zde jsou meandry říčky Hvozdnice. Také 3 rybníky, Tam jsou pyšné labutě a čilé divoké kachny. To je mám oblíbená naučná stezka. Ze sebe tady vypouštím démony a nasávám energii a dobro. Nejsem introvert, ale člověk, co miluje lidi. Přesto potřebuji někdy být sám a tam v tichu přemítám. Většinou se v závažných věcích rozhoduji tam. Proč? Protože mě nikdo neruší a jen zde se mohu správně rozhodnout. Děkuji za příspěvek. Jindra
Marie Ženatová
23.10.2022 07:57
Milá Dani, děkuji moc za nádherné zamyšlení.* I já to mám téměř podobné.
Anna Potůčková
22.10.2022 22:01
Dano moc hezky napsané. Jak vidět energie můžeme pokud chceme čerpat různými způsoby a z různých zdrojů.
Helena Přibilová
22.10.2022 21:25
Děkuji za moc hezký článek. Energii čerpám podobným způsobem. Ráda se procházím přírodou v každém ročním období a večery nejraději trávím četbou knih.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA