Všechny fotografie: Helena Votíková
Poobědová procházka č. 2 – Z Hloubětína do Vysočan
21. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
22.10.2022 07:41
Taky mám ráda procházky, kde se ocitnu neúmyslně někde jinde. A okraje Prahy jsou pro to jako stvořené. Pěkné, děkuji. :-)
Marie Novotná
22.10.2022 05:22
Prahu znám jako plno vysokých domů ,nemocnic a známých pamětihodností. Překvapuje mne krásná pražská příroda. Děkuji za sdílení.
Dana Divišová
21.10.2022 21:21
Jmenovaná místa znám. Ale dnes bych je nepoznala. Na hloubětínské koupaliště jsem se chodila jako dítě koupat. Tedy spíš jezdila busem 110. Fotky jsou moc krásné. Tenkrát ještě fungovalo docela obstojně. Sice žádný luxus, ale nám dětem to nevadilo.
Helena Přibilová
21.10.2022 17:54
Období lockdownu nám s manželem dalo příležitost k poznávání mnoha pražských zákoutí. Podívali jsme se také do Hloubětína a Hrdlořez, kde jsme byli překvapeni malebností zdejší přírody. Zvláště nás okouzlily meandry říčky Rokytky.
Zuzana Pivcová
21.10.2022 17:07
Helenko, vidím, že se v rámci Prahy dá zvolit spousta krásných vycházek. Jmenované čtvrti znám jen letmo, ale na vycházce bych zabloudila. :-D
Jitka Hašková
21.10.2022 14:24
Často bývají procházky, které vyjdou jinak, než byly původně zamýšleny, mnohem hezčí a zajímavější. Krásné fotky to dokazují.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA