Všechny fotografie: Marie Seitlová
Zahrady Majorelle - můj sen
22. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Taťana Veselá
1.1.2023 12:51
Dobry den, chtela jsem ohodnotit Vas clanek nejvice hvezdickami, ale proklaty mobil ma mala tlacitka a ja tlustoprsty, tak vystrelily jen tri hvezdicky, ale mela jich byt cela obloha... Tak priste? hezky den a ziram, jaka jste uzasna cestovatelka??
Soňa Prachfeldová
26.10.2022 19:20
Majko, jsi nadšená cestovatelka a tvoje vyprávění o krásách, které jsi viděla a fotila, je vždy moc hezké a zajímavé. Jakou zemi si vybereš příště ?
Marie Seitlová
24.10.2022 20:13
Moc všem děkuji za krásné hodnocení. Jarmilko, v Marrakéši jsou jsou kobry stále, ještě opice a pořádný mumraj.
Hana Samcová
23.10.2022 22:16
Majko, je to nádhera, jsem moc
Majko, je to nádhera, je super, že se Ti to podařilo vše zažít a moc Ti to přeju.
Eliška Murasová
23.10.2022 08:49
Majko, úžasné! Jsem ráda, že se ti daří plnit své sny a ještě je s námi sdílíš, děkuji! :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
22.10.2022 21:34
Vyhledala jsem si nějaké fotky z Maroka a objevila jsem tam i tuto krásnou zahradu. V Marrákeši mi také moc zaujal večerní trh, jen jsem se tak trochu bála lezoucích kober /prý ale snad neměly jedovaté zuby/. Na tyto večerní trhy nás vzal náš delegát zájezdu.
Jana Šenbergerová
22.10.2022 21:33
Maruško, líbí se mi, jak si plníš své sny. Ať ti vyjdou všechny, které ještě spřádáš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA