Nejzelenější řecký ostrov Korfu
Korfu si oblíbila i císařova Sissi. Všechny fotografie: Marie Ženatová

Nejzelenější řecký ostrov Korfu

20. 10. 2022

Korfu je v očích mnoha jedním z nejkrásnějších řeckých ostrovů - má větší množství srážek a tím i daleko víc zeleně. Je nejsevernější ze sedmi jónských ostrovů a druhý největší.

cestování Řecko
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Pěkné.
Marie Ženatová
Děkuji vám všem za vaše milá slova*
Marie Seitlová
Děkuji za přiblížení ostrova Korfu, kde jsem nebyla. Některé ostrovy i pevninu jsem navštívila. Pěkné fotky.
Dana Puchalská
Maruško,ani se Ti nedivím,že jsi byla ostrovem Korfu vyloženě okouzlená. Je to opravdu krásný ostrov. A děkuju za zajímavou fotogalerii.
Alena Tollarová
Na Korfu jsem nebyla, a tak děkuji za jeho přiblížení jak slovem, tak obrázky :)
Vladislava Dejmková
Na Korfu jsem byla před několika lety na dovolené a také se mi tam moc líbilo. Prostředí, koupání, výlety, atmosféra...
Blanka Lazarová
Děkuji za představení této krásné destinace. Určitě by se mi tam také líbilo. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Podobně jako Zuzka jsem na tomto řeckém ostrově zažila pouze mezipřistání. A pak ho znám jen z filmu o krásné Sissi. Moc zajímavé vyprávění a přiblížení hezké destinace.
Helena Přibilová
V Řecku jsem byla pouze jednou, a to na pevnině. Proto Vám, paní Maruško, děkuji za přiblížení ostrova Korfu, kam bych se určitě někdy ráda podívala.
Naděžda Špásová
Moře mám taky moc ráda, ale musím jen tam kam se dopravíme autobusem. Hezké fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%