Ela
FOTO: TIK

Ela

15. 10. 2022
film kultura
Hodnocení:
(5 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Taky jsem dojatá a oči mám uslzené. Hanko, děkuji, že jsi se s námi podělila. Myslím si, že tento článek i s filmem by měl být na hlavní straně íčka.
Blanka Lazarová
Pěkné, dojemné,.... gratuluji.
Marie Grabiecová
Tento film jsem viděla dva krát,přesto jsem ho sledovala s velkým zaujetím.Ty kluky a holky,kteří hráli ve filmu znám osobně a jsem ráda že za něj dostali ocenění.Je to velice dojemný příběh,který se může přihodit komukoliv z nás.Jsem ráda že Elu(Hanku) znám také-je to předsedkyně našeho Klubu důchodců v Bohumíně.Po shlédnutí filmu v kině nejednomu z nás ukápla slzička.Gratuluji!!!!
Marie Pudichová
... i slza mi ukápla...
Jarmila Komberec Jakubcová
Hani jsem ráda, že jsem tě poznala. Jsi skvělý člověk s velkým srdcem. Svět vždy bude lepší když na něm budou takové osobnosti jako jsi ty. Gratuluji.
Eva Mužíková
Hani,díky za hezký zážitek. Gratuluji.
Alena Tollarová
Hanko, to je senzace! :)
Elena Valeriánová
Hani, já jsem film ještě neviděla, chci na to mít klid. Ale jsem ráda, že jsi splnila, co jsi slíbila. Už se těším na chvíli klidu s Tebou ve filmu.
Daniela Řeřichová
Hani, moc gratuluji k zaslouženému ocenění filmu. Je to mnohonásobná radost pro všechny, kteří se na něm podíleli. Retrospektivní scény jsou velmi poetické a vnášejí do snímku harmonii. Vážím si lidí, kteří pracují s těmi, co to nemají v životě jednoduché. Něco o tom v naší rodině víme. Děkuji, že ses s námi podělila o příběh s dobrým koncem. Máš srdce na správném místě. :-)
Dana Puchalská
Hani, paráda .... Gratuluji i já..... :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%