Ilustrační foto: Pixabay
Prší
17. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
18.10.2022 11:40
Na déšť vždy čekáme jako na smilování...ano, mám ho ráda, stejně jako Tvoje básničky, Jitko.
Jitka Chodorová
18.10.2022 09:41
Děkuji za komentáře, musím napsat, že se s komentářem Soni zcela ztotožňuji. Díky.
Soňa Prachfeldová
18.10.2022 09:23
Mám ráda klidný déšť, smyje prach v ulicích i splín z duše při spaní.
Jana Jurečková
17.10.2022 10:37
Každé zlo je k něčemu dobré. Déšť smyje špínu z ulic, špatné vzpomínky, smutek na duši, protože se jdeme zahřát do tepla, potěšit třeba pěknou knížkou, povídat si s milými lidmi. Na nevlídné počasí v tu chvíli ani nepomyslíme... To je můj postřeh. Moc krásné děkuji.
Dalibor Polanský
17.10.2022 09:14
Hezký pohled. Možná by bylo lepší "na cestách rázem vedlejších", ale to je pouze můj názor.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA