Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Já se vznáším, já si létám
16. 10. 2022A je to zase tady. Zase jsem o rok starší. Zase bude rodinné setkání, budeme shánět židle po celém baráku, abychom se vešli k jednomu oválnému stolu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
17.10.2022 19:49
Soničko, dávám ***** Jsi pro mne dál úžasná a je mým potěšením Tě tady sledovat a zároveň se radovat s dalšími prožívanými radostmi. Vzpomínám na setkání ♥
Elena Valeriánová
17.10.2022 18:47
Soni, od teď pokaždé zvedneš oči k nebi, jak uslyšíš letadlo, to mi věř. Krásný zážitek a nezapomenutelný.
Zdenka Soukupová
17.10.2022 17:33
Soňo, máš rodinu s prima nápady na dárky. A tenhle sis krásně užila, soudím podle nádherných fotek. Moc ti to přeju... ☼
Jaroslava Handlová
17.10.2022 10:22
Milá Soňo, jak znám Tvoji náturu, tak věřím, že tento let sis užívala na víc jak 100 %. Dík za pěknou fotodokumentaci. Někdy brzy znovu vzhůru do oblak, nebo třeba i jiný krásný adrenalin. Synové mají zase rok o čem přemýšlet :-)
Marie Novotná
17.10.2022 09:58
Krásný dárek. Prima počasí a nádherné zážitky. Tak to byl super den. Díky za sdílení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA