Všechny fotografie: Věra Ježková
Za podzimem do Hvězdy
17. 10. 2022Podzim mám nejraději z celého roku. Jeho barevnost, kterou vytvářejí odumírající listy. Zetlelé listí šustící pod nohama. Slunce, které nepálí tak jako v létě. Příroda ukládající se k zimnímu spánku. Mám ráda ale i melancholické mlhy a déšť, očistný pro moji duši.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
17.10.2022 20:54
Věro, moc hezky jsi to nafotila a popsala. Hvězdu mám blízko a chodívala jsem tam často. Jednou jsme s kamarádkou obešly celou oboru přesně podél zdi kol dokola. Obora má více vchodů a východů. Jeden je ke kostelu Sv. Fabiána a Šebestiána, pak si pamatuji ještě východ na Bělohorskou ke Kauflandu, mimo ty dvě brány, které jsi jmenovala. Je toho tam hodně, také tam hodně v zimě chodí lidé na běžky, pokud je v Praze sníh. Díky moc.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.10.2022 20:16
Věrko opět moc pěkné fotky a zajímavý článek. Děkuji za připomenutí krás podzimu.
Blanka Lazarová
17.10.2022 20:02
Věrko, děkuji moc za tvůj (váš) velmi fundovaný článek. Nebyla jsem tam od studií. Chodili jsme tam běhat a často si vzpomenu na naši tréninkovou skupinu. Už se tam určitě neproběhnu jako zamlada, ale na kole bych si to tam hrozně ráda projela a nebo jen tak hodinu i dvě prochodila. A zcela jistě se mi tam bude líbit. Pěkné fotky. :-)
Alena Velková
17.10.2022 19:45
Obora Hvězda je častým cílem našich vycházek s vnoučaty, protože bydlíme kousek od ní. Je tam krásně po celý rok a teď navíc hraje všemi barvami :-)
Martina Růžičková
17.10.2022 19:39
Věro, díky za zajímavé informace a krásnou virtuální procházku. Podzim tomu místu dodává kouzelnou atmosféru.
Dana Puchalská
17.10.2022 15:50
Věrko, opět jsi
nezklamala. Hvězda je doopravdy krásný kousek přírody v matičce Praze. Poblíž jsem kdysi chodila do školy a kdykoliv jedeme okolo, ráda na tu dobu vzpomenu. A poblíž bydlí moji přátelé.
Zuzana Pivcová
17.10.2022 15:01
Vím, že máš nejraději podzim. Odpovídají tomu i Tvé oblíbené barvy a citlivě zvolené záběry. Břevnov a Bílá Hora se mi moc líbí. Děkuji.
Naděžda Špásová
17.10.2022 14:07
Tak tam jsme kdysi byly (samé holky) se školou, bože, to je let. Park je krásný a fotky taky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA