Horní zámecký pramen, Karlovy Vary. Všechny fotografie: Jaroslava Handlová
Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 2. díl
14. 10. 2022Každoročně se otevírají u příležitosti Dnů evropského dědictví nejen známé památky, ale také objekty, které jsou výjimečné a nebývají běžně otevřeny pro veřejnost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
17.10.2022 14:03
Jarko, byla jsem v KV jednou, před pěti lety v době festivalu. Moc se mi tam líbilo. Děkuju za připomenutí.
Marie Seitlová
17.10.2022 12:43
Jaruško, je vidět, že brzy budeš ve Varech znát vše. Krásný článek i fotky.
Jaroslava Handlová
17.10.2022 11:39
Těší mě vaše příznivé ohlasy a děkuji za všechny komentáře. Zejména si cením poznámek karlovarské rodačky L. K. Budu ráda, když se někdy ve Varech sejdeme.
Zdenka Jírová
16.10.2022 23:32
Moc pěkné fotky i vyprávění. Byla jsem před mnoha lety ve Varech v lázních a mioc se mi tam líbilo. jen podnebí je tam hodně chladné.
Eva Mužíková
16.10.2022 00:22
Jarko, první článek mi málem unikl, tušila jsem že jsi se přestěhovala. Užívej si nového domova plnými doušky.
Soňa Prachfeldová
15.10.2022 17:59
Jarko, máš ve Varech a okolí co objevovat , to je dobře. Všude máme krásné kulturní památky, dědictví po předcích a tím se můžeme právem pyšnit. Krásná fotodokumentace.
Lenka Kočandrlová
15.10.2022 11:56
Jako rozená Varačka to vše znám...V tom kostele v Olšových vratech jsem nikdy nebyla - byl vždy olezlý a zavřený.Tak jsem si ráda prohlédla,jak to tam dnes vypadá. Mezi fotkami je fasáda domu Petr, asi to přejmenovali,tam bývala kinokavárna,kam jsme chodívali na filmy,u toho se mohlo jíst,pít a hlavně kouřit,tak občas plátno bylo v mracích. Chebský dvůr byl dříve obyč hospodou a také se jmenoval jinak - zrovna si ale nevzpomenu,jak. Ono s tím přejmenováváním je to hrozné - Národní dům,Nároďák v centru překřtili na nějaký Ambassador,což ale pravověrný Varák ani nevysloví.
Alena Vávrová
14.10.2022 21:41
Ahoj Jarko. K. Vary mám moc ráda, byla jsem tam několikrát, ale je to už dávno. Nejlepší byla týdenní dovolená v K.V. Bydleli jsme v tehdy nově zrekonstr. LD Jiskra (patřil MON a přes říčku byl Pupp) a výletovali jsme všemi směry po celém Záp. čes. kraji. Ráda jsem si přečetla článek a prohlédla fotky. Také ti přeji, ať se ti tam i nadále líbí a daří.
Jana Šenbergerová
14.10.2022 19:56
Jaruško, poprvé jsem tam byla s rodiči ve dvanácti, podruhé se svými dětmi. Vždy se mi tam líbilo. Přeji ti, ať jsi tam navíc spokojená. Možná zrovna tvoje neuvěřitelná příhoda bude důkazem, že "náhody" neexistují. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA