Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 2. díl
Horní zámecký pramen, Karlovy Vary. Všechny fotografie: Jaroslava Handlová

Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 2. díl

14. 10. 2022

Každoročně se otevírají u příležitosti Dnů evropského dědictví nejen známé památky, ale také objekty, které jsou výjimečné a nebývají běžně otevřeny pro veřejnost.

kultura města a obce
Hodnocení:
(5.2 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Jarko, koukám, že se ve Varech vůbec nenudíš. Fotky jsou moc pěkné, KV toho taky hodně nabízejí.
Zdenka Soukupová
Jarko, hezký popis míst, která neznám. Ale nejvíc mě pobavily ty náhody. Něco takového nečekal asi nikdo z vás zúčastněných. A fotky parádní! :-)
Dana Puchalská
Jaruško, paráda. Z Tvého poutavého článku jsem měla radost . A také je poznat,co jsi před přesídlením do KV dělala. A fotky jsou jako třešnička na dortu. Děkuju a už se těším a další pokračování.
Vladislava Dejmková
Děkuji za zajímavé informace a kvalitní fotky. Moc se mi to líbilo.
Anna Potůčková
Díky Tobě budeme znát Karlovy Vary alespon virtuálně. Kamarádka tam jezdí každoročně na filmové festivaly
Alena Velková
Neuvěřitelné náhody :-))
Hana Řezáčová
Karlovy Vary jsou jistě obdivuhodné, ale ještě více je obdivuhodná cesta paní Handlové za svým snem - přestěhování, ne už v mladém věku, přes půl republiky ... Smekám!
Jitka Hašková
Jarmilo, úžasně jsi to napsala. Jako "lázeňák" za minulého režimu jsem to samozřejmě nemohla vidět. Bezvadně jsi to i zdokumentovala fotkami. Moc děkuji. Doufám, že budeš pokračovat.
Zuzana Pivcová
Jsem moc ráda, že mi takhle umožníš poznat Karlovy Vary, které neznám, děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Jaruš prošla jsem si s Tebou krásné K.Vary a i když jsem ta místa navštívila, neznala jsem o nich nic. Až znovu se do Varů vypravím znovu si je projdu a připomenu tvoje vyprávění. Díky za hezký článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%