Horní zámecký pramen, Karlovy Vary. Všechny fotografie: Jaroslava Handlová
Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 2. díl
14. 10. 2022Každoročně se otevírají u příležitosti Dnů evropského dědictví nejen známé památky, ale také objekty, které jsou výjimečné a nebývají běžně otevřeny pro veřejnost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
14.10.2022 14:36
Jarko, koukám, že se ve Varech vůbec nenudíš. Fotky jsou moc pěkné, KV toho taky hodně nabízejí.
Zdenka Soukupová
14.10.2022 14:30
Jarko, hezký popis míst, která neznám. Ale nejvíc mě pobavily ty náhody. Něco takového nečekal asi nikdo z vás zúčastněných. A fotky parádní! :-)
Dana Puchalská
14.10.2022 12:40
Jaruško, paráda. Z Tvého poutavého článku jsem měla radost . A také je poznat,co jsi před přesídlením do KV dělala. A fotky jsou jako třešnička na dortu. Děkuju a už se těším a další pokračování.
Vladislava Dejmková
14.10.2022 12:34
Děkuji za zajímavé informace a kvalitní fotky. Moc se mi to líbilo.
Anna Potůčková
14.10.2022 12:22
Díky Tobě budeme znát Karlovy Vary alespon virtuálně. Kamarádka tam jezdí každoročně na filmové festivaly
Hana Řezáčová
14.10.2022 12:14
Karlovy Vary jsou jistě obdivuhodné, ale ještě více je obdivuhodná cesta paní Handlové za svým snem - přestěhování, ne už v mladém věku, přes půl republiky ... Smekám!
Jitka Hašková
14.10.2022 10:44
Jarmilo, úžasně jsi to napsala. Jako "lázeňák" za minulého režimu jsem to samozřejmě nemohla vidět. Bezvadně jsi to i zdokumentovala fotkami. Moc děkuji. Doufám, že budeš pokračovat.
Zuzana Pivcová
14.10.2022 10:01
Jsem moc ráda, že mi takhle umožníš poznat Karlovy Vary, které neznám, děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
14.10.2022 08:19
Jaruš prošla jsem si s Tebou krásné K.Vary a i když jsem ta místa navštívila, neznala jsem o nich nic. Až znovu se do Varů vypravím znovu si je projdu a připomenu tvoje vyprávění. Díky za hezký článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA