Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Podzim se ujal vlády
4. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
4.10.2022 17:56
Krajina v Severních Čechách je krásná za každého počasí a v každém ročním období. Možná, že ji pojedeme koncem října omrknout. Už se těším. I fotky z mobilu můžou být hezké.
Anna Potůčková
4.10.2022 12:02
Ano, podzim se už ujal vlády a při pohledu k lesů se krásně začínají zbarvovat. Podzim mám ráda, vyhovuje mě hlavně kvůli příjemným teplotám, kdy není vedro a ani zima, pokud se člověk přiměřeně obleče. Poslední fotka s houbami je provokativní - zítra se na houby chystám také!
Elena Valeriánová
4.10.2022 11:12
Fotka houbového úlovku nemá chybu, silničních fotek je na můj vkus příliš. Raději bych barevnost listí než šeď silnic. Protože už celé tři týdny sedím doma a na podzimní barvení, které právě začíná, se dívám jen z okna přes závoj deště. Den co den stejný obrázek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA