Ilustrační foto: Ingimage
Mezigenerační konfrontace na pozadí poslední události v České televizi
3. 10. 2022Tak mě nakonec přecejen vyhecovala. Moje dcera. Ona natěšená v Brně, já ve své polohovací posteli za Prahou. Včera večer tři minuty po osmé mi od ní přišla zpráva na WhatsApp: Za chvilku nám to začíná…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
9.10.2022 11:43
Přečetla jsem si ,o čem to (Pozadí) má být,a vůbec se mi nechtělo na to dívat.Modrava,ač rušená reklamami,tak má své kouzlo nejen v zobrazení přírody,která tam vnáší poklid,ale hlavně je celkem uvěřitelná všemi hrajícími osobami.Není tam "míhání",přehnaný smích,ani krvavé realistické znázorňování. Je poznat,že to natáčel režisér starší a zkušený,který se nenechal vyprovokovat k nesmyslným modernizacím a přehánění.
Eva Žůrková
5.10.2022 14:38
V Olomouci jsem na UP studovala před pár desítkami let. Paní Hanka Š. sledovala poslední díl na dálku spolu s dcerou a já jsem už při prvním díle kontaktovala zase svou dceru, která s přítelem, který pracuje na UP, bydlí právě v Olomouci, aby se na minisérii podívali. No, moc je takovéto vykreslení akademického prostředí nenadchlo. Mně se Pozadí událostí líbilo. Kromě většiny herců, kteří byli ve svých rolích "uvěřitelní", to byly právě i záběry z tohoto krásného města.
Marie Měchurová
4.10.2022 17:37
Mám moc ráda české detektivní seriály, hlavně Případy 1.oddělení. Seriál Pozadí událostí se mi taky líbil, ani chvilku jsem se nenudila. Autoři deklarovali, že to bude nadsázka, a taky jsem tak k němu přistupovala. Herecké obsazení bylo skvělé. Líbil se mi Jiří Havelka, Petra Hřebíčková, Martha Issová i představitelé studentů a studentek. Jen Jitka Čvančarová mi nějak nesedla, podle mě hodně přehrávala. Za mě mají jedničku !!
Svatava Páleníková
4.10.2022 09:07
Jsem ráda, že jsem si po čase mohla přečíst vaši glosu. Přeji vám brzké uzdravení i motivace pro vaši tvůrčí činnost.
František Pluhař
4.10.2022 05:13
Jediné s čím s Vámi souhlasím je, že na ostatní televize se nekoukáte kvůli reklamě. Nejste první od které to slyším. Otravnost reklam mě odradila sledovat primu a novu již před 2 lety. Poslední bylo to, že jsem dokoukal seriál "Modrý kód". Mám totiž rád seriály z nemocničního prostředí. A k samotnému seriálu, Čvančarová byla snad od počátku do konce tak vyprsená, že jsem byl přesvědčen, že tu knihovnu shodila exploze jejího hlavohrudí. A Issová byla pouze slabým odvarem policisty a její kolega neměl v týmu pro své přesvědčení co dělat. Nemám výhrady kvůli lidské orientaci, jsou to lidé jako my, ale tady to bylo opravdu neßťastné spojení. Celkově se mě čtyřdílný seriàl nelíbil.....-)
Soňa Prachfeldová
3.10.2022 21:18
Seriál jsem neviděla. Jsem ráda, že vás zaujal a spolu s dcerou jste jej prožívala v této nelehké pro vás době. Přeji vám paní Hano úspěšné uzdravování.
Helena Štěpánková
3.10.2022 17:37
Seriál se velmi povedl. Úplně něco jiného, než všechny ostatní detektivky. Vlastně to byla taková společenská psychlogická sonda. A vy jste si ji, jak je vidět, také užily :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA