Ilustrační foto: Pixabay
Sny a snění
7. 10. 2022Sny se zdají v noci. A horko těžko je můžeme ovlivnit. Mozek si promítá všechny různé vjemy a proto se nám zdají někdy takové nesmysly, kterým ráno, jestliže jsme si je teda zapamatovali, nemůžeme ani uvěřit. Snění, to je něco jiného. To se takhle zasníš a představuješ si něco pěkného.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
7.10.2022 14:49
Helenko přeji tobě i Dimkovi aby se vám oběma v novém bytečku líbilo a byli jste spokojeni.
Zuzana Pivcová
7.10.2022 14:36
Asi to, Helenko, není sen. Je to Tvé niterné přání, na jehož vyplnění se sama hodně podílíš. Věřím, že budeš moc spokojená.
Zdenka Soukupová
7.10.2022 13:15
Helčo, moc ti přeju, že se ti po všech trablech tvá snění vyplnila. Ať se ti v novém bydlení krásně žije. A doufám, že tam napíšeš zase něco hezkého. Ráda tvoje příspěvky čtu.
Vladislava Dejmková
7.10.2022 12:52
Snění mě moc často nepotkává, sny ale ano. Někdy pŕíjemné a zajímavé, z některých mám nepříjemný pocit.
Jana Hošková
7.10.2022 10:36
Článek se mi líbil. Ale já jsem asi nějaká "momentálně zaostalá", jak se pravilo v jednom známém českém filmu, nebo snad tak pragmatická, nevím,protože jsem radši zřejmě nesnila, abych nebyla zklamaná, kdyby se to nesplnilo. Brala jsem život jak šel se vším všudy a snažila se být vždycky spokojená s tím, co jsem "obdržela". Vždyť může být ještě hůř, říkala jsem si. V případě, že by se můj život ubíral jiným směrem, než by se mi líbilo, měla jsem pro jistotu připravenu "jinou variantu řešení". Ale snít je pochopitelně hezké a příjemné, člověka to jaksi uklidňuje. A když se sen splní, je to nádhera ! :-))
Anna Potůčková
7.10.2022 10:20
Helenko první vlaštovka do podzimní soutěže přiletěla v podobě tohoto článku. Určitě každý z nás nejen že má v noci sny ale sní i o svém především budoucím životě. Také jsem snila, něco se vyplnilo a něco bohužel už ne, ale život je krásný i bez vyplnění některých snů. Přijdou chvíle, kdy si člověk řekne že o tom se mi nikdy ani nesnilo. I takové mám útržky ve svém dosavadním životě.
Věra Ježková
7.10.2022 09:12
Helo, hezké zamyšlení. (V podobném duchu si představuji i svůj článek.) Přeji ti příjemné chvíle se sněním a další splněné sny. :-)
Daniela Řeřichová
7.10.2022 08:54
Helenko, neměla jsi to jednoduché, ale nevzdala ses. Přeji Ti život podle Tvých přání a představ. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA