FOTO: PENNY
PENNY si drží pozici nejlevnějšího diskontního řetězce, ročně tu nakoupí kolem 140 milionů zákazníků
4. 10. 2022PENNY je největším diskontním řetězcem v České republice. V současné době má po celé zemi více než 400 prodejen. Od roku 1997 nepřetržitě expanduje a rozšiřuje nejen svoji síť, ale současně zlepšuje služby svým zákazníkům.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
7.10.2022 12:19
Prodejny Penny mám v blízkém okolí dokonce dvě. Když něco nemají v jedné, jdu se podívat do druhé. Nepochopila jsem, proč jedno akční zboží dovezou do jedné a jiné zboží zase do druhé prodejny. Asi se starají i o to, abychom měli zdravý pohyb. A někdy je zboží jen v letáku na obrázku ... Už jsme si zvykli. A samozřejmě tam chodím s vnukem pro plyšáky :)
Eva Krausová
7.10.2022 11:28
Tak já jsem nyní nucena přechodně nakupovat v Penny, než nám znovu otevřou Albert. A netěší mě to. Je tam ještě dráž než v Albertu. Ten mi vyhovuje více. Ráda chodím do Lidlu, ale tam zase spíše jen pro určité zboží.
Alena Vávrová
4.10.2022 23:25
Penny byla u nás první prodejna diskont. typu. Jsem zvyklá tam nakupovat a nyní po modernizaci tím spíš. Do Lidlu mě občas vezme dcera, je tam zaměstnaná a vyzná se tam. Nakupování ale není moje hobby.
Dana Puchalská
4.10.2022 22:05
Já mám diskont
PENNY blízko domova a ráda tam nakupuju. A poslední dobou si nemohu na nic stěžovat.
Anna Potůčková
4.10.2022 16:24
PENNY mám nejblíže v Holešově a chodím tam jen když jdu ke své lékařce, nebot má ordinaci blízko této prodejny. Pokaždé tam ale nakoupím a domů jedu s plnou nákupní taškou. Letáky této prodejny nám chodí domů pravidelně.
Margita Melegova
4.10.2022 15:11
Mam PENNY trochu z ruky, ale kdyz tam zajedu pokazde si neco vyberu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA