FEJETON: Kvalitní AS - základ klidného žití
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Kvalitní AS - základ klidného žití

2. 10. 2022

Docela by mě zajímalo, jak probíhá přidělování strážných andělů lidem. Je možné, že na to v nebi existuje speciální andělopersonální kancelář, kde příslušný odborný anděloreferent už při zrození nového človíčka rozhodne, jakého že celoživotního strážníčka vyfasuje.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Paní Eiseltová, fejeton nevnímám jako útok na mojí víru a už vůbec ne jako dehonestaci andělského sboru. Každý nechť si píše, jak je mu libo, stejně, jako to dělám já. A že se to někomu nelíbí, je jen jeho věcí. Je normální, že myšlení druhých posuzujeme dle myšlení svého, takže fifty-fifty :-) :-)
Jiří Dostal
:-) Jen tak pro rozmar - Anděl blažené smrti = ABS = jinak též bezpečnostní Anti-Blokovací-Systém automobilů, kdysi jsme namyšlenému kinotechnikovi pro falešné kormoucení říkali ABS = anděl bl. smrti a zdarvili ho Ave, Bia Salvatore = buď zdráv, kina spasiteli, leč základní význam jest Buď zdráv, života spasiteli ... :-)
Elena Valeriánová
Pěkný fejeton.
Elena Valeriánová
A tento znáte? Jede chlapík v bouráku, tachometr poskakuje kolem stočtyřicítky a najednou přejezd, červená. STŮJ!!! zařve někdo řidiči přímo do ucha. Chlap skočí na brzdu a ptá se: Kdo to byl? Já, tvůj anděl strážný. Ukaž se mi, říká chlap a natáhne dlaň. Na dlaň mu dosedne anděl ve zmenšené velikosti. Chlap nemešká a plácne ho zleva zprava řvouc: A kde jsi byl, když jsem se ženil.
Lydie Eiseltová
Velmi příjemné počtení! I můj AS má někdy hoňky, i když s přibývajícím věkem už to není tak často. A paní Caklové bych ráda řekla, že fejeton určitě není myšlen jako útok na její (a nejen její) víru a nikterak nedehonestuje andělský sbor.
Jitka Caklová
12:23 "Každý to vnímá jinak", kdyby opravdu Anežka myslela na Standovo dobro a jeho ochranu, tak by si kostičky v nártu nezlámala.
Jitka Caklová
Vando, o Tvé dokonalosti ani duchaplnosti nepochybuji. O svém životě (AS) víš stejně tolik, jako já o svém a mám se na pozoru, abych o něčích názorech psala, že jsou to blbosti. I to Bůh dle M.F.12:35 vidí :-) :-)
Alena Tollarová
Hezky od srdce jsem se při polední kávičce zasmála. Děkuji za další nedělníček :)
Jitka Caklová
A co ti, které neochránil? Bůh, anděl strážný, jedno jest.
Marie Faldynová
Kdyby člověk věděl, od čeho všeho jej Bůh ochránil, přešel by ho humor.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%