Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Kvalitní AS - základ klidného žití
2. 10. 2022Docela by mě zajímalo, jak probíhá přidělování strážných andělů lidem. Je možné, že na to v nebi existuje speciální andělopersonální kancelář, kde příslušný odborný anděloreferent už při zrození nového človíčka rozhodne, jakého že celoživotního strážníčka vyfasuje.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
2.10.2022 16:56
Paní Eiseltová, fejeton nevnímám jako útok na mojí víru a už vůbec ne jako dehonestaci andělského sboru. Každý nechť si píše, jak je mu libo, stejně, jako to dělám já. A že se to někomu nelíbí, je jen jeho věcí. Je normální, že myšlení druhých posuzujeme dle myšlení svého, takže fifty-fifty :-) :-)
Jiří Dostal
2.10.2022 15:12
:-) Jen tak pro rozmar - Anděl blažené smrti = ABS = jinak též bezpečnostní Anti-Blokovací-Systém automobilů, kdysi jsme namyšlenému kinotechnikovi pro falešné kormoucení říkali ABS = anděl bl. smrti a zdarvili ho Ave, Bia Salvatore = buď zdráv, kina spasiteli, leč základní význam jest Buď zdráv, života spasiteli ... :-)
Elena Valeriánová
2.10.2022 14:09
A tento znáte? Jede chlapík v bouráku, tachometr poskakuje kolem stočtyřicítky a najednou přejezd, červená. STŮJ!!! zařve někdo řidiči přímo do ucha. Chlap skočí na brzdu a ptá se: Kdo to byl? Já, tvůj anděl strážný. Ukaž se mi, říká chlap a natáhne dlaň. Na dlaň mu dosedne anděl ve zmenšené velikosti. Chlap nemešká a plácne ho zleva zprava řvouc: A kde jsi byl, když jsem se ženil.
Lydie Eiseltová
2.10.2022 13:58
Velmi příjemné počtení! I můj AS má někdy hoňky, i když s přibývajícím věkem už to není tak často. A paní Caklové bych ráda řekla, že fejeton určitě není myšlen jako útok na její (a nejen její) víru a nikterak nedehonestuje andělský sbor.
Jitka Caklová
2.10.2022 13:09
12:23 "Každý to vnímá jinak", kdyby opravdu Anežka myslela na Standovo dobro a jeho ochranu, tak by si kostičky v nártu nezlámala.
Jitka Caklová
2.10.2022 12:57
Vando, o Tvé dokonalosti ani duchaplnosti nepochybuji. O svém životě (AS) víš stejně tolik, jako já o svém a mám se na pozoru, abych o něčích názorech psala, že jsou to blbosti. I to Bůh dle M.F.12:35 vidí :-) :-)
Alena Tollarová
2.10.2022 12:50
Hezky od srdce jsem se při polední kávičce zasmála. Děkuji za další nedělníček :)
Marie Faldynová
2.10.2022 12:35
Kdyby člověk věděl, od čeho všeho jej Bůh ochránil, přešel by ho humor.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA