Vítězi letního soutěžení jsou pan Jan Zelenka za nejlepší rodinný příběh a paní Martina Růžičková za zážitek v ZOO
.

Vítězi letního soutěžení jsou pan Jan Zelenka za nejlepší rodinný příběh a paní Martina Růžičková za zážitek v ZOO

26. 9. 2022

Příběhy naší rodiny a Můj zážitek v zoo. To byla témata našich letních literárních soutěží, které vyvrcholily hlasováním čtenářů. Tady je šest autorů vítězných příspěvků. 

Naše redakce nominovala do finálového výběru soutěže "Příběhy naší rodiny" těchto deset příspěvků:

Věra Lišková: Léta padesátá
Oldřich Čepelka: Tátova válka
Marie Martschini
: Krásné dětství u babičky
Jan Zelenka
: Příběhy naší rodiny: O třebenické babičce
Libuše Münsterová: Příběhy naší rodiny: O domě
Františka Čechová: Příběhy naší rodiny
Silvie Lečiková: Příběh naší rodiny
Marie Měchurová: Naše cestovatelské začátky
Hana Šimková: Příběhy naší rodiny: Dědeček Gustav
Jana Tulejová: Jak jsem hledala dědečka

Uvedeným finálovým příspěvkům následně rozdávali body sami čtenáři a rozhodli takto:

1. místo: Jan Zelenka (34 bodů) - získává benzínovou sekačku

2. místo: Oldřich Čepelka (25 bodů) - získává elektrickou vyhřívanou deku

3. místo: Jana Tulejová (18 bodů) -  získává stojan na mobilní telefon

Kromě těchto deseti vybraných příběhů jsme ocenili také šestidílný seriál paní Marie Ženatové, která za svůj povídkový rodinný příběh získá od redakce speciání cenu.

nile-crocodile-245013_1920.jpg

Můj zážitek v ZOO

Známe také vítěze druhé soutěže "Můj zážitek v ZOO". I tady o vítězných příspěvcích rozhodovali čtenáři a po započítání bodů dopadla soutěž takto:

1. místo: Martina Růžičková (45 bodů) - získává rodinnou vstupenku do ZOO Praha

2. místo: Alena Tollarová (21 bodů) - získává rodinnou vstupenku do ZOO Praha

3. místo: Anna Potůčková (20 bodů) - získává obrazovou encyklopedii Zvíře

Gratulujeme všem autorům vítězných příspěvků a děkujeme všem čtenářům, kteříí se soutěží zúčastnili. Letní soutěžení i léto definitivně skončily a my vám všem přejeme krásné podzimní dny. A v případě zájmu připravíme další, nyní již podzimní soutěžení...

Můj zážitek v zoo
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Blahopřeji všem oceněným ♥ Je radost si číst vaše příběhy a těším se na další vyhlášení soutěží ♥
Eliška Murasová
Gratuluji výhercům! :-)
Jana Šenbergerová
Blahopřeji!
Hana Polednová
Gratuluji všem výhercům i zúčastněným.
Věra Lišková
Omlouvám se za hrubku.
Blanka Lazarová
Honzo a Martino, gratuluji vám k ocenění vašich pěkných příběhů a jsem moc ráda, že byla oceněna i M. Ženatová, za její příběh na pokračování. Děkuji za pěkné počtení. :-)
Věra Lišková
Gratuluji všem oceněným. Chtěla jsem si vyzkoušet, zda by bylo v mých silách založit pro rodinu kroniku, v které by pokračovali další generace vnoučat. Dík za povzbuzení.
Naděžda Špásová
Gratuluji všem výhercům.
Alena Velková
Ráda a s chutí jsem si vítězné i nominované příběhy přečetla a všechny se mi moc líbily. Gratuluji!
Martina Růžičková
Moc děkuji všem, kteří poslali body mému příběhu. Blahopřeji dalším oceněným i všem zúčastněným. A redakci díky za prima soutěž. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%