Vítězi letního soutěžení jsou pan Jan Zelenka za nejlepší rodinný příběh a paní Martina Růžičková za zážitek v ZOO
.

Vítězi letního soutěžení jsou pan Jan Zelenka za nejlepší rodinný příběh a paní Martina Růžičková za zážitek v ZOO

26. 9. 2022

Příběhy naší rodiny a Můj zážitek v zoo. To byla témata našich letních literárních soutěží, které vyvrcholily hlasováním čtenářů. Tady je šest autorů vítězných příspěvků. 

Naše redakce nominovala do finálového výběru soutěže "Příběhy naší rodiny" těchto deset příspěvků:

Věra Lišková: Léta padesátá
Oldřich Čepelka: Tátova válka
Marie Martschini
: Krásné dětství u babičky
Jan Zelenka
: Příběhy naší rodiny: O třebenické babičce
Libuše Münsterová: Příběhy naší rodiny: O domě
Františka Čechová: Příběhy naší rodiny
Silvie Lečiková: Příběh naší rodiny
Marie Měchurová: Naše cestovatelské začátky
Hana Šimková: Příběhy naší rodiny: Dědeček Gustav
Jana Tulejová: Jak jsem hledala dědečka

Uvedeným finálovým příspěvkům následně rozdávali body sami čtenáři a rozhodli takto:

1. místo: Jan Zelenka (34 bodů) - získává benzínovou sekačku

2. místo: Oldřich Čepelka (25 bodů) - získává elektrickou vyhřívanou deku

3. místo: Jana Tulejová (18 bodů) -  získává stojan na mobilní telefon

Kromě těchto deseti vybraných příběhů jsme ocenili také šestidílný seriál paní Marie Ženatové, která za svůj povídkový rodinný příběh získá od redakce speciání cenu.

nile-crocodile-245013_1920.jpg

Můj zážitek v ZOO

Známe také vítěze druhé soutěže "Můj zážitek v ZOO". I tady o vítězných příspěvcích rozhodovali čtenáři a po započítání bodů dopadla soutěž takto:

1. místo: Martina Růžičková (45 bodů) - získává rodinnou vstupenku do ZOO Praha

2. místo: Alena Tollarová (21 bodů) - získává rodinnou vstupenku do ZOO Praha

3. místo: Anna Potůčková (20 bodů) - získává obrazovou encyklopedii Zvíře

Gratulujeme všem autorům vítězných příspěvků a děkujeme všem čtenářům, kteříí se soutěží zúčastnili. Letní soutěžení i léto definitivně skončily a my vám všem přejeme krásné podzimní dny. A v případě zájmu připravíme další, nyní již podzimní soutěžení...

Můj zážitek v zoo
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Šárka Nováková
Martina Růžičková: Čakánek aneb Můj zážitek v zoo - 3 body, Alena Tollarová: Zoologická zahrada v Ústí nad Labem - 2 body, Soňa Prachfeldová: Největší české zoo je v Chomutově - 1 bod.
Marie Měchurová
Rodina - Oldřich Čepelka - 3 body, Věra Lišková - 2 body, Jan Zelenka - 1 bod ZOO - Martina Růžičková - 3 body, Alena Tollarová - 2 body, Soňa Prachveldová - 1 bod
Dana Puchalská
Hloubala jsem a vybrala takto. . A jak píše Martina přede mnou,je to těžké rozhodování... Rodina: Marie Měchurová -3 body, Silvie Lečiková -2 body, Marie Martschini - 1 bod. ZOO: Anna Potůčková- 3 body, Martina Růžičková - 2 body,Alena Tollarová - 1bod.
Martina Růžičková
Vybíralo se mi hodně těžko, také bych nejraději dala body všem... Rodina: Oldřich Čepelka - 3 body, Jan Zeĺenka - 2 body, Libuše Münsterová - 1 bod. ZOO: Julie Vargová - 3 body, Alena Tollarová - 2 body, Alena potůčková - 1 bod.
Marcela Pivcová
Soutěžní příspěvky hodnotím takto: Rodina - autoři: M.Martschini 3 body, J.Zelenka 2 body, O.Čepelka 1bod. ZOO: M.Růžičková 3body, A.Tollarová 2 body, A.Potůčková 1bod. Škoda, že není možné dát ještě zvlášť body za krásné fotky zvířat v ZOO!
Zuzana Pivcová
Píšu stručně. Rodina: Münsterová 3, Šimková 2, Lišková 1. Zoo: Růžičková 3, Tollarová 2, Vargová 1. - Ráda bych ocenila všechny.
Alena Tollarová
L. Münsterová, O domě 3 body, M. Martschini, Krásné dětství u babičky 2 body, V. Lišková Létá padesátá 1 bod. Všechny příběhy jsou krásné a nejradši bych dala plný počet všem, a to bohužel nejde. Nakonec jsem vybrala příběhy, ze kterých voní i moje dětství :)
Eva Mužíková
ZOO - Martina Růžičková -3 body Alena Tollarová - 2 body Soňa Prachfeldová - 1 bod
Jiřina Urbánková
Rodina: Jana Tulejová - 3 body, Marie Měchurová - 2 body, Věra Lišková - 1 bod. ZOO: Anna Potůčková - 3 body, Alena Tollarová - 2 body, Soňa Prachfeldová - 1 bod.
Marie Ženatová
Rodina: Jan Zelenka - 3 body, Věra Lišková - 2 body, Libuše Munsterová - 1 bod.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

20%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

18%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

21%