Ilustrační foto: Ingimage
Ať žiješ co nejdéle! Mnohá přání k narozeninám jsou tak trochu pitomá
11. 10. 2022Zdravíčko, štěstíčko, ať jsi tady do sta let. A tady je kytička. Pak rychlé kafe, zákusek, panáček a ahoj, babi, zase za rok. Přání k narozeninám mohou být trapná, zbytečná, ale i zábavná. Bohužel, více bývá těch prvních.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Řezáčová
11.10.2022 09:55
No nevím ... Co tak asi měli vnuci přát starému nemocnému dědečkovi? Dědo, přejeme ti, abys brzy umřel a už měl klid? ... Je přece důležité, že na dědečka nezapomínají, všichni přijdou a snaží se ho potěšit ... No, a ta rozvedená paní - kolegyně se jí snažily přivést na jiné myšlenky, aby se nebabrala v rozvodu, bylo to od nich hezké ... A že jí přály nový vztah? A co měly říct? Tak, tos to pěkně zpleveřila s tím rozvodem, tak, a už budeš furt sama? Každý, kterému přijde rodina a přátelé přát, by měl ocenit, že dotyční nezapomněli a přišli a né se babrat v tom jaká přání zvolí ...
Eva Buchtelová
11.10.2022 08:31
Čím jsem starší,tím víc oslavy narozenin nemusím.Nevím proč,ale ono už není co slavit.Vše je prakticky odžito.Alespoň já jsem radši sama za sebe.
Jiří Dostal
11.10.2022 08:18
:-) :-) Ach ano, co přát víc nad život v boží milosti a po smrti procházky po zlatých ulicích nového Jeruzaléma... ? :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA