Litoměřický knižní festival 2022
Foto: Věra Ježková a Jan Zelenka

Litoměřický knižní festival 2022

23. 9. 2022

Ve středu 21. září se v litoměřické knihovně K. H. Máchy uskutečnil již druhý ročník Knižního festivalu, pořádaného nakladatelstvím Continual Progress, knihovnou K. H. M. a literárním klubem José Rizala.

knihy kultura
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Děkuji za přiblížení této akce. Gratuluji a přeji knihám úspěšnou cestu ke čtenářům. Jendo, přeji Ti hodně sil k dokončení započaté další knihy.
Věra Ježková
Jendo, moc pěkně jsi to zpracoval. Jsem ráda, že jsem mohla být s tebou.
Rostislav Mraček
Blahopřeji k autorství a děkuji za pohled na skvělou literární akci!
Jitka Hašková
Gratuluji ke křtu knih a také poděkování Věře, že ti pomáhá.
Jana Šenbergerová
Jendo a Věrko, jen tak dál.
Jan Zelenka
Děvčata, díky. Je to moje třináctá a čtrnáctá kniha, kromě knih, kde jsem spoluautorem. Ale už zvolním. Moje další a zřejmě již poslední rozepsaná kniha o starověkých civilizacích bude už na příští rok.
Zuzana Pivcová
Jak jinak, než mou pochvalu a gratulaci. Jendo, není moc takových, kteří by tohle zvládli.
Blanka Lazarová
Jendo, velká gratulace.
Anna Potůčková
Určitě to byla velmi zdařilá akce, všem pokřtěným knihám přeji spoustu čtenářů a autorům těchto knih přeji další zajímavé tituly v následujících měsících.
Daniela Řeřichová
Děkuji za sdílení akce a gratuluji k novým knihám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%