Foto: Věra Ježková a Jan Zelenka
Litoměřický knižní festival 2022
23. 9. 2022Ve středu 21. září se v litoměřické knihovně K. H. Máchy uskutečnil již druhý ročník Knižního festivalu, pořádaného nakladatelstvím Continual Progress, knihovnou K. H. M. a literárním klubem José Rizala.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
23.9.2022 22:09
Děkuji za přiblížení této akce. Gratuluji a přeji knihám úspěšnou cestu ke čtenářům. Jendo, přeji Ti hodně sil k dokončení započaté další knihy.
Věra Ježková
23.9.2022 20:33
Jendo, moc pěkně jsi to zpracoval. Jsem ráda, že jsem mohla být s tebou.
Rostislav Mraček
23.9.2022 20:12
Blahopřeji k autorství a děkuji za pohled na skvělou literární akci!
Jan Zelenka
23.9.2022 15:18
Děvčata, díky. Je to moje třináctá a čtrnáctá kniha, kromě knih, kde jsem spoluautorem. Ale už zvolním. Moje další a zřejmě již poslední rozepsaná kniha o starověkých civilizacích bude už na příští rok.
Zuzana Pivcová
23.9.2022 13:20
Jak jinak, než mou pochvalu a gratulaci. Jendo, není moc takových, kteří by tohle zvládli.
Anna Potůčková
23.9.2022 11:54
Určitě to byla velmi zdařilá akce, všem pokřtěným knihám přeji spoustu čtenářů a autorům těchto knih přeji další zajímavé tituly v následujících měsících.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA