Rakovina děložního čípku: V léčbě jsou pokroky, v prevenci Češky pokulhávají
Ilustrační foto: Ingimage

Rakovina děložního čípku: V léčbě jsou pokroky, v prevenci Češky pokulhávají

22. 9. 2022

Rakovina děložního čípku (hrdla) je jediné zhoubné onemocnění ženských orgánů, kterému lze téměř ve všech případech předejít. Proč je tedy v ČR ročně zjištěno u více než 700 žen, z nichž zhruba polovina nemoci podlehne?

rakovina zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Magdalena Váchová
No vidíte,moje gynekoložka mě o žádné možnosti očkování neřekla.Když jsem měla nečitelný výsledek(málo nabraného vzorku)tak mě velice inteligentně poslala sms!!! že mám špatný onkologický nález!!!Krve by se ve mě v tu chvíli nedořezal.Takže žádná rakovina.Pak mě doporučila Eva test za 600 korun,tam se údajně pozná vše.Takže bezplatná cytoligie,kterou nám dělají běžně je tak 50 na 50 ....nechci je házet všechny do jednoho koše,ale já už jim moc nevěřím,léčba spočívá v tom,že buď se trefí nebo ne,vždyť jim nic nehrozí.
Jitka Caklová
No vida strašení migranty, covidem, Ukrajinou, ptačí chřipkou, opičím morem......... přestává fungovat, tak se znovu vytahuje rakovina děložního čípku. Tohle není strašení, to je realita https://www.svedomi-naroda.cz/teckovane-pribehy/.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%