Mlýnská kolonáda. FOTO: Jarka Handlová
První poznatky nové obyvatelky Karlových Varů
22. 9. 2022Turista, který navštíví Karlovy Vary na 1 – 2 dny, či týdny se zpravidla soustředí na nejvýznamnější pozoruhodnosti. Návštěvníci, přijíždějící na léčebné pobyty, mají čas vyplněn doporučenými procedurami a odpočinkovými programy, aby se pobavili a utužili své zdraví.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
22.9.2022 20:53
Budu se opakovat-ať se ti tam žije podle tvých představ. Na kávičku se můžeme sejít kdekoliv.
Tak se těším na fotečky, s krásnými popisky.
Blanka Lazarová
22.9.2022 19:32
Jaruš, byla jsem ve Varech vloni poprvé a doufám, že ne naposled. Moc se mi tam líbilo, tak ti přeju, aby se ti tam pěkně žilo. A posílej nám fotky i články na íčko, ať se můžeme kochat s tebou. Díky.
Lidmila Nejedlá
22.9.2022 19:18
Jaruško, tak ty ses přestěhovala do mého města dětství a mládí. Tak ať se ti tam dobře žije, jako se tam dobře žilo mně.
Eva Kopecká
22.9.2022 19:12
Vary jsem poznala zblízka díky několika víkendovým výletům. Vyhlídky, hospůdky, obchůdky.... Mám to stejné, jako s Prahou. Jedu tam ráda, ale to nějaké doma si tam jaksi neumím představit...
Jitka Hašková
22.9.2022 19:12
Jarko, přeji Ti, ať jsi ve Varech spokojená. Je to krásné město. Byla jsem tam na léčení 3 x. Vary jsem si užila, moc se mi tam líbilo i v zimě.
Marcela Kapounová
22.9.2022 17:41
https://www.pamatkyaprirodakarlovarska.cz/karlovy-vary-mestska-trznice/ pro pí.Handlovou, je tam obrázek jak kdysi tržnice byla opravdu tržnicí. Tak jak si jí pamatuji jako dítě. Ta vůně ze všech otevřených stánků. A největší vzpomínka na kořenářku pí.B. a pytle s bylinkami. Po přestavbě stánky uzavřené a dnes bohužel Albert.
Jana Šenbergerová
22.9.2022 16:13
Jaruško, moc ti přeji tento splněný sen i mnoho příjemných let při objevování krás města a jeho okolí. Ve Varech jsem byla dvakrát. Po prvé, když mi bylo dvanáct. Jeli jsme s tátou za maminkou, která tam byla v lázních. Zpět jsme letěli letadlem. Podruhé už s našimi dětmi. Obě návštěvy jsou nezapomenutelné. Měj se tam co nejlépe a občas nás pozvi k virtuální prohlídce svého nového bydliště. Určitě tím potěšíš nejen mě.
Naděžda Špásová
22.9.2022 16:12
Jarko, taky jsem překvapená tvou změnou bydliště. Já jsem žila asi 40 km od KV, dokonce obec Vroutek pod KV patřil. :-) Mám na Vary vzpomínky, když jsem pracovala na Barrandově, tak jsme tam bydleli při natáčení filmu. Dneska už vypadají jinak, přeji ti krásný a spokojený život v krásném městě.
Daniela Řeřichová
22.9.2022 15:45
Milá Jarko, to je ale překvapení. Děkuji za pěkný článek a fotografie. Přeji ti, ať se nové bydliště změní na nový domov a ať se ti splní po tolika letech tvůj sen. Karlovy Vary jsou krásné, jezdili jsme tam s manželem opakovaně. Loni jsem byla v Spa Sanssouci a byl to luxus, který už se nebude opakovat. Užívej si krásné babí léto. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
22.9.2022 15:38
Jaruško zajímavé přiblížení lázní i Kar.Var. Byla jsem několikrát v sanatoriu Bristol. Všechny procedury se tam prováděly pod jednou střechou v pohodlném župánku. V současné době dávám přednost Fr.Lázním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA