Všechny fotografie Věra Ježková
K Prdlavé studánce
16. 9. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
16.9.2022 18:41
Prošla jsem se s Tebou Věrko alespon virtuálně. V reálu to byla jistě prima procházka, fotky to jen dokazují.
Blanka Lazarová
16.9.2022 16:41
Věrko, i kdybys studánku nenašla, tak to byl krásný výlet, ne? Díky za procházku.
Zuzana Pivcová
16.9.2022 13:46
Marcela bydlí v Bohnicích a učila v Čimicích a přes Chabry a Ďáblice jsme občas jezdily do Čakovic. Autobusem to je hezká cesta. V Chabrech jsme u toho kostelíka byly, ale údajně tam také někde měl být menhir, ale ten jsme nenašly. Díky za výlet do znýmých míst.
Jan Zelenka
16.9.2022 10:02
Praha je velká a je tam fůra míst, která neznám. Alespoň si nám přiblížila méně známou lokalitu. Do Chaber jsem jezdil za obchodem, ale na nějaké výlety nebyl čas. Pěkné, Věrko!
Martina Růžičková
16.9.2022 08:14
Věro, to sis udělala moc hezký výlet. Netušila jsem, že jsou v Chabrech tak pěkná místa, natož studánka s tak poetickým názvem. Zdejší románský kostel a zvonici jsem kdysi navštívila, když byly zpřístupněny jejich interiéry. V kostele se nacházejí nástěnné malby z 13. století.
Marie Novotná
16.9.2022 07:20
Jů ,u nás ja také Prdlavka . Ráda jsem se prošla zelení k Prdlavce. Hezky jsi to nafotila a napsala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA