Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Infocentrum Spálené Poříčí
15. 9. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
16.9.2022 21:43
Také navštěvuji infocentra v různých místech, kam přijedu. Tuto oblast vůbec neznám, ale Spálené Poříčí musí něco mít, když ho senioři tak rádi navštěvují. Zrovna se tam chystá i kamarádka se skupinou seniorů.
Zuzana Pivcová
16.9.2022 17:58
Čirou náhodou jsem byla před několika desetiletími ve Spáleném Poříčí, protože tam sestřin tehdejší přítel byl na vojně. O páteru Ferdovi jsem, Soňo, slyšela hodně, ale už jsem ho nějak minula. Díky za pěkný výlet.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.9.2022 08:23
Ve Spáleném Poříčí jsem byla s Hankou Práglovou a se seniory z Bohumína v hotelu Brdy. Moc ráda na to vzpomínám.
Martina Růžičková
15.9.2022 19:04
Infocentra navštěvuji moc ráda. Zvlášť taková, kde je vidět, že v nich pracují lidé, kteří mají svou práci a hlavně nás turisty rádi. Díky za hezké vyprávění a fotky.
Jan Zelenka
15.9.2022 15:30
Krásné fotky, Soňo. je fajn, že jsou popularizovaná a odměňovaná i takováto menší, méně známá, ale moc hezká místa.
Naděžda Špásová
15.9.2022 14:46
Na výlet by to určitě bylo super, je to ale trochu daleko. Přes Plzeň jezdíme do Blatné. Hezké fotky. :-)
Jitka Hašková
15.9.2022 10:22
Díky za úžasný typ na výlet nebo dovolenou. Krásné fotky. Také chodím fo infocenter, když jsem v novém místě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA