Ilustrační foto: Ingimage
Břicho jako nepřítel. Boj proti němu je však mnohdy přehnaný
17. 9. 2022Jak zhubnout na břiše. Cvičení na břišní svaly. Jak zatočit s břišním tukem. Tyto titulky se nyní objevují běžně v médiích a na internetu. Zdá se, že kdo nemá vosí pas a vyrýsované svaly na břichu, je považován za méněcennou bytost. V některých případech se boj proti břichu mění v posedlost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
18.9.2022 10:35
06:39 Je to tak. Přerušený meridian (energetická dráha) dokáže udělat paseku kdekoliv v těle. Bohužel vyšetření lékařem, CT vyšetření, dokonce ani magnetická rezonance tento problém neodhalí. Také o tom vím své.
judita lišková
18.9.2022 06:39
Celý život jsem měla ploché břicho i oblast žaludku. Před pár lety jsem pociťovala, že se mi právě žaludeční oblast jaksi divně...a viditelně...nafukovala. Lékaři to neviděli, prý je to můj pocit. Jenže nebyl, cítila jsem se nepohodlně a normální to nebylo. Pak jsem se v jednom článku dočetla, že podobné obtíže může způsobovat snížená činnost jater, žlučníku a žaludku, kdy nejde o nárůst kil v této oblasti, ale plyn, který se tam stále zadržuje. Taky se to pořád u mě menilo...jednou větší, jednou menší, takže tuk to nebyl. I kdybych vůbec nejedla, či jedla více, nic se na tom neměnilo. Koupila jsem si kapsle obsahující ostropestřec a byla jsem překvapena...nejenže nadmutý žaludek zmizel, ale nějak jsem se i "obrousila", zmizely různé drobné vybouleninky v pase. Takže ne vždy musí za břichem stát nabraná kila, větší množství tuku, ale nějaká nedostatečnost v trávení...to se léty přece jen zpomaluje a určitě se to jednoduše nedá vycvičit.
Helena Jelínková
17.9.2022 18:50
A proto jsem se ve svých 67 letech dala na cvičení pro seniory v místním Sokole. Protáhnu si celé tělo a je mi dobře.
Jitka Caklová
17.9.2022 14:12
To je stále do kola, jedno a to samé. Ideální postavu jsem si vytvořila až po té, co jsem přestala se "sebetrýzněním" a dala vale různým radám odborníků. Všechno má každý ve své hlavě, stačí to najít. Dnes se ve svém těle cítím skvěle a je úplně jedno, zda jsem na pláži, či stojím u plotny, nebo pracuji na zahradě. "Každému co jeho jest."
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA