Všechny fotografie: Z archivu Marie Novotné
Příběh naší rodiny: Plameny
13. 9. 2022Tento příběh není ani tak staršího data, ale pro naši rodinu byl snad nejsilnější v celém životě. Píše se 11. duben 2022 a je 02.55 hodin. V tuto dobu jezdí můj syn z práce - peče koblížky v malé firmě ve městě. Vzbudil mne zvonek od branky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
14.2.2025 10:09
Maruško i po dlouhé době, co jsi napsala tento článek, pláču hrůzou. Oheň, voda, vítr - živel, který si nedá poručit. Nevím, kde jsem byla a článek mi unikl, ale i tak vše prožívám intenzivně. Jsi statečná a jak jsem poznala i Jirku, jste obětaví a ochotní pomoci, proto jste měli i tolik pomocníků, když jste byli v nouzi. Díky za dobré lidské duše.
Soňa Prachfeldová
28.8.2024 22:01
Maruško, jak mi to mohlo uniknout? To byl velký šok a hrůza. Nikdy jsi o tom nemluvila. Jsi tak skromná a statečná . Už je dobře i s domem i se zdravím viď. ❤️
Hana Práglová
28.8.2024 21:49
Na tento článek jsem narazila dnes v noci. Je mi z toho smutno... Maruško, hlavně zdraví!!!!
Jaroslava Handlová
22.9.2022 20:48
Maruško, přestože jsem se o této děsivé události dozvěděla od Tebe po telefonu ještě tentýž den, tak teď při čtení a pohledu na fotky je mi z toho znovu smutno. Jsem však ráda, že jsi měla tak rychlou pomoc a že to neskončilo ještě hůře. Přeji Tobě i Jirkovi hodně sil a dál už jen samé radostné události.
Eva Mužíková
20.9.2022 22:58
Maruško???? Musela jsem se znovu vrátit na začátek článku, abych se ujistila, že jsem datum četla správně. Nemohla jsem uvěřit, že se ta hrůza stala v letošním roce, že jsi o tom nikde nepsala. Nebo mi to uniklo??? Jsem z této informace v šoku. Je mi smutno z pohledu nejen na mrtvé chlupáče, ale na celou tu zkázu. O to více se budu radovat z Tvých informací které mi posíláš a které dokazují, že jsi se dokázala opět vrhnout do života.
Margita Melegova
15.9.2022 21:19
Pozaru se bojim cely zivot, muj otec byl nejdriv dobrovolny hasic a potom az do smrti z povolani, vim kolik takovych tragedii bylo, proto s Vami velice citim.
Martina Růžičková
15.9.2022 19:13
Zažila jste opravdovou hrůzu, ale i úžasnou solidárnost lidí, kteří vám pomáhali. Přeji již jen klidné dny.
Vlasta Ledlová
15.9.2022 18:37
Maruško, to muselo být strašné. Ještě že se ti nic nestalo. Držím palce. ať se z toho co nejdřív vzpamatujete.
Zdenka Soukupová
15.9.2022 13:43
Maruško, to je opravdu silný příběh. Hlavně že obytný dům zůstal zachován a nikdo nebyl zraněn. Přeju hodně sil.
Marcela Pivcová
14.9.2022 21:57
Paní Maruško, vůbec si nedovedu představit, jak bych se ve Vaší situaci zachovala. Váš hrozný zážitek mi ale připomněl událost z paneláku, kde bydlím a kde asi začátkem devadesátých let nějací pachatelé zapalovali sklepy. Bydlím v prvním patře, tehdy byla u mne Zuzka na návštěvě a musely jsme se ihned dostat z bytu ven přes zakouřenou chodbu k sousedům na balkon. Ty tři - čtyři metry jsme s obtížemi překonaly, naštěstí hasiči oheň brzy zlikvidovali. Vám přeji jen klid, aby Vás už nic zlého nikdy nepotkalo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA