Všechny fotografie: Z archivu Marie Novotné
Příběh naší rodiny: Plameny
13. 9. 2022Tento příběh není ani tak staršího data, ale pro naši rodinu byl snad nejsilnější v celém životě. Píše se 11. duben 2022 a je 02.55 hodin. V tuto dobu jezdí můj syn z práce - peče koblížky v malé firmě ve městě. Vzbudil mne zvonek od branky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
14.9.2022 19:11
Maruško tak toto bch prožít nechtěla, je mě také do pláče při čtení Tvého článku. Tato událost se z paměti nikdy nevymaže, to je jasné a přeji Ti už jen samé příjemné prožitky a zážitky. Ty špatné máš snad za sebou. Hlavně že se nikomu nic nestalo, život je to nejcennější co máme. Přeji mnoho sil při opravách a spoustu dobrých lidí okolo Tebe.
Elena Valeriánová
14.9.2022 15:57
Maruško a já brečím jako želva, vůbec se za své slzy nestydím. Dojetím z lidské dobroty, i strachem, co všechno se mohlo stát i úlevou, že se tak nestalo a Vám zůstal dům - domov. Vše ostatní je sice ztráta, ale nahraditelná. Jen ti malí ušáci, chlupatí miláčci. Vím, jak to s nimi máš. Cítím s Vámi oběma a věřím, že se již vše uklidňuje a sice zůstanou již navždy nepříjemné hrůzyplné vzpomínky, ale také úleva, že nikdo nepřišel o život. Máš před sebou určitě hodně pěkných chvil a ty Ti přeji z celého srdce.
Naděžda Špásová
14.9.2022 15:26
Marie, tak tohle muselo být děsivé, je dobře, že se nikomu nic nestalo. Věci jsou nahraditelné, přeji tobě i rodině už jen samé hezké zážitky.
Vladislava Dejmková
14.9.2022 09:30
Milá Marie, je dobré, že jsi se svěřila. Přeji ti pro změnu hodně hezkých zážitků.
Marie Ženatová
14.9.2022 07:46
Milá Maruško, při čtení Tvého článku se také přímo chvěji po celém těle. Ano plameny na domu jsou nepředstavitelným neštěstím. Přeji i já mnoho sil. Každá taková události mne ihned navrátí myšlenku do dávné minulosti - kdy nám 15. srpna 1971 vyhořel při bouřce od posledního blesku celý rodný dům...
Daniela Řeřichová
14.9.2022 07:26
Maruško, muselo to být strašné, jen při čtení se třesu hrůzou, natož prožít takovou děsivou situaci na vlastní kůži. Obdivuji tvou statečnost a také vzdávám hold lidem kolem tebe, kteří přišli pomoct. Zažila jsem požár hotelu naproti našemu činžáku, bylo to inferno s mnoha oběťmi, ale záchranáři byli skvělí. Držím ti palce, opatruj se.
Marie Seitlová
13.9.2022 21:30
Maruško, byl to pro tebe velký šok, hrůza, ale s Jirkou se vám nic nestalo. Máš kolem sebe hodné lidi a to je dobře. Pomalu se vše opraví. Jsi silná a vše chce čas. Snad i kyčel se zlepší, to ti přeji.
Alena Tollarová
13.9.2022 20:30
Maruško, čtu Tvůj článek, třesu se s Tebou a chce se mi plakat. I když ta hrozná událost pro mě díky Tvému kamarádství není novinkou, stejně mě znovu vzala. Jsi obdivuhodná, že jsi všechno zvládla a obdivuhodní jsou i všichni pomocníci. Užívej si důchodu a v klidu se snad i Tvé bolavé kyčli uleví. Jsem ráda, že jsi sebrala odvahu a dokázala jsi se vypsat. :)
Zuzana Pivcová
13.9.2022 20:13
Maruško, prožila jsi naráz hodně děsu - probuzení uprostřed noci, strach z přepadení, požár, obavy o nejbližší, o domov. Vím, že se s Tebou život nemazlí, obdivuji Tě, jak jsi silná. Ne nadarmo jsi také dokázala profesně pomáhat lidem. Ať už vše zlé zmizí a "svého plného důchodu" si opravdu užiješ.
Jitka Hašková
13.9.2022 17:59
Marie, hlavně, že se ti nic nestalo a neshořelo ti bydlení. nedovedu si představit, že by se něco takového stalo u nás paneláku. Držím ti palce i pěsti, ať je vše zase dobré.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA