FOTO: Anna Potůčková
Do ZOO Lešná u Zlína za zvířátky celého světa
10. 9. 2022Ano, v ZOO Lešná u Zlína opravdu najdete zastoupení zvířat všech světadílů naší planety. Jsou tu zástupci zvířat Evropy, Afriky, Asie, Ameriky a Austrálie. Já sama jsem zde byla naposledy před včerejší návštěvou asi před 3 roky a za ty 3 roky se tato ZOO hodně změnila.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
14.9.2022 12:08
Všem Vám děkuji za komentáře, Blani L. co Ti bylo napsáno platí. Myslím, že tam se snad musí líbit každému návštěvníkovi, ZOO je vyhlášené a já do něj nemám daleko, dokonce přímo od nás jede přímá aut. linka až k branám tohoto ZOO.
Blanka Lazarová
13.9.2022 19:56
Aničko, zatím mi to nevyšlo. Tak snad se tam na podzim podívám. Vidím, že se mi tam bude líbit. Díky
Daniela Řeřichová
13.9.2022 17:44
Aničko, moc hezké, pilně jsi fotografovala, ani všechna zvířata neznám. V ZOO Lešná jsme byli dvakrát, moc se mi líbila.
Marie Měchurová
12.9.2022 16:25
ZOO Lešná jsme navštívili několikrát, vždyť ji máme za humny. Prošli jsme i zámek, a byli jsme tam kamarádům na svatbě. Tvoje fotky mi ty hezké zážitky připomněly.
Alena Vávrová
12.9.2022 15:14
Aničko, ZOO mám moc ráda, ale byla jsem opakovaně jen v Praze, v Liberci a v Děčíně. Reportáž v Toulavé kameře ze ZOO Lešná jsem také viděla a díky tvé veliké fotogalerii jsem zcela v obraze.
Dana Puchalská
12.9.2022 10:13
Aničko,moc krásné snímky ze zoologické zahrady, kterou jsem nikdy neměla možnost navštívit. Děkuju.
Marie Seitlová
11.9.2022 12:34
Aničko, krásně jsi spravovala tvůj výlet do nádherné ZOO. Byla jsem tam vícekrát, je opravdu krásná. A dnes dokonce byla v Toulavce. Krásné fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA