Abeceda vzdělávání pro seniory: Jak poznat falešnou sms
Ilustrační foto: Ingimage

Abeceda vzdělávání pro seniory: Jak poznat falešnou sms

13. 9. 2022

Dříve byly sms jedinou možnou variantou zasílání zpráv mobilními telefony. Dnes už většina lidí komunikuje se svými rodinnými příslušníky či přáteli prostřednictvím aplikací v chytrých mobilech. Přesto se čas od času stane, že vám do mobilu přistane nějaká reklama či podezřelá zpráva.

Abeceda vzdělávání pro seniory
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
Mně nic takového na můj obyč mobil nechodí...Když už někdo cizí volá a otravuje,že je ze společnosti XY a hovor je monitorován,řeknu nahlas :Nic nechci!!! a zavěsím.
Libuše Křapová
Všechny tyto popisované podezřelé SMS (i maily) jsem už dostala. Naštěstí jsem už věděla, o co jde,tak na ně nereagovala. Jen ta první mne trochu znejistila - časově se shodovala se skutečně objednaným zbožím. Jenže nesouhlasil dopravce a také skutečnost, že zboží mělo být na dobírku. Takže jsem na nic neklikla, zvedla telefon a prodejce se zeptala, o co jde. Po vzájemném vysvětlení jsem SMS smazala a bylo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%