Všechny fotografie: Jana Hošková
O moři
11. 9. 2022Od doby, kdy jsem poprvé uviděla moře, což bylo v mém dětství samozřejmě moře bulharské při nějaké ROH dovolené s rodiči, jsem mu propadla celým svým srdcem. Byla jsem jím fascinována a jsem dodnes a zároveň mám k němu po svých několika dobrodružstvích veliký respekt.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
11.9.2022 11:57
Ano, moře je moře, jen škoda, že éra dovolených u moře už pro nás skončila. Jak napsal Honza pode mnou, moře je fenomén, který se mi nikdy nemůže omrzet. Děkuji za článek.
Jan Zelenka
11.9.2022 11:26
Moře je moje celoživotní láska. Už od doby, kdy jsem se jako dítě naučil číst a hltal knihy Julese Verna. A později Balt, Středozemí, Rudé moře. Váš odkaz na krásnou Nezvalovu báseň mi připomněl jednu velkou část jeho sbírky Chrpy a města, která je věnovaná moři, které Nezval měl rád. Moře je fenomén, který se mi nikdy nemůže omrzet.
Blanka Lazarová
11.9.2022 11:05
Jano, moc jste mě potěšila vašim článkem. Mám to podobně. Poprvé Bulharsko s rodiči a pak několik podobných zážitků v moři či s mořem. Dalo by to na pár článků. Možná, za dlouhých zimních večerů něco napíšu. Děkuji.
Naděžda Špásová
11.9.2022 10:14
Moře je taky moje láska, byli jsme dvakrát v Chorvatsku, pokaždé jinde a ostrov Vir mi učaroval. Na rozdíl od vás, Jano, já bych se nepotopila natož šnorchlovala. Jsem mizerný plavec a voda do pasu mi úplně stačí, moře ale je taky mojí láskou. Hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA