Ilustrační foto: Pexels
Šedesátnice se fotí odhalené. Nevkus nebo chvála přirozenosti?
8. 9. 2022Je tělo i ve vysokém věku krásné? Je něco špatného na tom, když se padesátnice, šedesátnice a starší dámy ukážou v prádle či nahé? Tato otázka je teď hodně probíraná. Mimo jiné za to může jeden pozoruhodný film.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
12.9.2022 11:52
Nesouhlasím 23:04 ,ale rozebírat to nebudu.Každý máme svůj názor a dokud dýchám,žiji a neživořím proto,že mi není dvacet pět ani 35.
Jitka Caklová
12.9.2022 07:20
Pokud máte, dojem, že Vám chybí přechodové rituály, tak Vám asi chybí, ale nic proti. A vůbec, co je vlastně stáří? Stáří je relativní pojem, někdo je holt starý ve třiceti, jiný není starý v osmdesáti. Já jsem byla stará ve čtyřiceti, kdy jsem svůj život žila pro druhé. Nyní v třiasedmdesáti mám možnost žít svůj život pro sebe, tak nevidím jediný důvod toho nevyužít. Na ten "přechodový rituál do stáří" teprve čekám a jsem zvědavá, jak asi bude vypadat :-)
Hana Štěpánková
11.9.2022 23:04
Je to nevkus a marná snaha plout proti proudu času. A nedostatek generační solidarity, Odsouzeníhodné jednání. Mám dojem,že nám chybí přechodové rituály, jedním z nich by měl být přechod do stáří.
Jitka Caklová
11.9.2022 22:46
Paní Štěpánková, napsala jste toho poněkud víc (19:26), ale nevadí. Pro Vás "Věk není jen číslo", pro mě ano 20:40. Pro Vás "jednoznačně nějaqké exhibice 60+ jsou nevkusné" a mně nevadí. V rozdílnosti názorů žádný problém nevidím, ani ho nevyhledávám. "Když dva dělají totéž, není to nikdy totéž." To samé platí i o myšlení. Nic víc, nic míň :-)
Hana Štěpánková
11.9.2022 22:13
Paní Caklová, nevím, na co reagujete, naopsala jsem přece jednoznačně, žeš nějaqké exhibice 60+ jsou nevkusné.
Jitka Caklová
11.9.2022 22:09
11.9.2022 19:02 Soulad těla, mysli a Ducha neznamená, že jsem "proti všemu obrněna svou DUŠÍ", to si pouze pletete pojmy s dojmy. "A já se k tomu vyjádřil, že já Vám to nevěřím (pokud nejste nemocná)". Pro mě jste přesně jako ten pán, kterého jsem dnes potkala, když jsem jela plavat (19:50). A opět, opravdu je mi úplně jedno a můžete se tomu i smát, že se mi stále snažíte podsouvat něco, co jsem nenapsala a co se mě vůbec netýká a přesto o Vašem zdraví, jako Vy o mém, nepochybuji.
Jitka Caklová
11.9.2022 20:40
Pro mě je věk jen číslo podle řádu vesmírného, v něm je stará moudrost. Řád co vymyslel člověk, všichni dnes vidíme, kam nás dovedl.
Hana Štěpánková
11.9.2022 20:07
Psala jsem jen o tom, že je hloupé být "of time". Věk není jen číslo. "Zachovej řád .- a řád zachová tebe": to je stará a hluboká moudrost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA