Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Jeden obyčejný den
9. 9. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Lafková
13.9.2022 09:52
Zdravím a děkuji za milý článek, zvláště v této době. Chválím jízdu na kole za úctyhodných 49 km.
Alena Tollarová
12.9.2022 13:05
Soňo, když jsem viděla úvodní fotku hetovské kapličky, hned jsem si řekla, že je Tvoje oblíbená, stejně jako moje. A není to jen tato kaplička, ale všechna místa na Tvých fotkách. Všechny ty kopečky dovedu pojmenovat, na Vršetíně, Oltáříku, Třtíně, Dlouhém vrchu a Solanské hoře jsem letos byla, ale nebyla jsem schopná o nich napsat. Těším se na středohorské babí léto, už mě svrbí toulavé botky :)
Elena Valeriánová
10.9.2022 13:29
Při čtení tohoto článku mi nedá a musím napsat, jak moc se mi líní malebná někdy i legrační místopisná jména. Štrbice, Hetov, Štěpánov, Lukov, Milešov, Kocourov, Mrsklesy, Vlastislav. Zdatní pisatelé rýmovaček (třeba Jana Š) by určitě našli slova a pěkně ty názvy do rýmovačky zasadili. Soni, bezva fotodokumentace.
Soňa Prachfeldová
10.9.2022 09:46
Přátelé, moc vám všem děkuji za milé komentíky. Zjišťuji, čím jsem starší, tím více si rozumím s přírodou a mám ráda, když jsem v ní sama. Honzo, to je hospodářství synka, jen semo tamo pomohu. Bertíku, ty čerty vyfotit to je umění. Děkuji všem moc.
Jan Zelenka
9.9.2022 22:39
Krásné fotky z krásného kraje, doplněné krásným textem. Je to pohodové, Soňo. A ještě stiháš starat se o své malé hospodářství. Ať ti elán a síly vydrží co nejdéle. Bohužel, mohu dát je 5 hvězdiček!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA