Jeden obyčejný den
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Jeden obyčejný den

9. 9. 2022
cestování životní postoj životní styl
Hodnocení:
(5.2 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Opravdu jsi měla krásný den. Článek i fotky.
Hana Lafková
Zdravím a děkuji za milý článek, zvláště v této době. Chválím jízdu na kole za úctyhodných 49 km.
Soňa Prachfeldová
Díky vám moc děvčata :-)
Alena Tollarová
Soňo, když jsem viděla úvodní fotku hetovské kapličky, hned jsem si řekla, že je Tvoje oblíbená, stejně jako moje. A není to jen tato kaplička, ale všechna místa na Tvých fotkách. Všechny ty kopečky dovedu pojmenovat, na Vršetíně, Oltáříku, Třtíně, Dlouhém vrchu a Solanské hoře jsem letos byla, ale nebyla jsem schopná o nich napsat. Těším se na středohorské babí léto, už mě svrbí toulavé botky :)
Blanka Lazarová
Soni, pěkné, krátké, výstižné. Děkuji.
Irena Mertová
To je hezké žití. A též fotky :-)
Elena Valeriánová
Při čtení tohoto článku mi nedá a musím napsat, jak moc se mi líní malebná někdy i legrační místopisná jména. Štrbice, Hetov, Štěpánov, Lukov, Milešov, Kocourov, Mrsklesy, Vlastislav. Zdatní pisatelé rýmovaček (třeba Jana Š) by určitě našli slova a pěkně ty názvy do rýmovačky zasadili. Soni, bezva fotodokumentace.
Soňa Prachfeldová
Přátelé, moc vám všem děkuji za milé komentíky. Zjišťuji, čím jsem starší, tím více si rozumím s přírodou a mám ráda, když jsem v ní sama. Honzo, to je hospodářství synka, jen semo tamo pomohu. Bertíku, ty čerty vyfotit to je umění. Děkuji všem moc.
Alena Vávrová
Jak píše Jenda a ostatní - moc krásné, Soňo ♥ .
Jan Zelenka
Krásné fotky z krásného kraje, doplněné krásným textem. Je to pohodové, Soňo. A ještě stiháš starat se o své malé hospodářství. Ať ti elán a síly vydrží co nejdéle. Bohužel, mohu dát je 5 hvězdiček!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%