Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Obrázky z cest: Praha – Národní muzeum
2. 9. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
3.9.2022 20:04
Blanko, mrzí mě, že jsme nemohly jít spolu. Ale věřím, že v Praze jsou i další zajímavá místo pro tvé obrázky z cest. :-)
Blanka Lazarová
3.9.2022 19:55
Jo, jo Danielo. Ale ty tvoje z kupole jsou luxusně ostré. Paráda. :-)
Daniela Řeřichová
3.9.2022 19:36
Blanko, jsem ráda, že se ti v muzeu líbilo, fotky máš jako vždy parádní. Šla jsi podobnými cestami, jak poznáš z mé srpnové galerie. :-)
Dana Puchalská
3.9.2022 16:37
V národním muzeu jsem nebyla už opravdu dlouho. A koukám jak to tam vyloženě prokouklo.
Anna Potůčková
3.9.2022 13:53
V Národním muzeu jsem nebyla a ráda bych jej také někdy viděla. Dík za krásné fotky. Poslední dobou chrlíš články jeden za druhým!! Jdeš nám příkladem........
Naděžda Špásová
3.9.2022 11:36
V Národním muzeu jsem byla naposledy v lednu 2020, byl to dárek k narozeninám. Hezké fotky.
Alena Vávrová
2.9.2022 21:05
Blanko, je to nádhera, také jsem tam po rekonstrukci ještě nebyla, ale viděla jsem už spoustu fotek. Ty tvoje jsou perfektní, dík za sdílení. Slibuji si tu mineralogickou sekci.
Marie Měchurová
2.9.2022 20:49
Blanko, moc hezká pozvánka k návštěvě. V muzeu jsem byla coby dítě školou povinné. Musím to napravit a do Prahy vyrazit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA