Všechny fotografie: Anna Potůčková
Dožínky 2022 v Holešově
30. 8. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
2.9.2022 19:04
Nikdy jsem podobnou slavnost nezažila, moc jsem si užila parádní fotodokumentaci.
Marie Ženatová
1.9.2022 08:59
Milá Aničko moc děkuji za milý článek a překrásné - hlavně nádherné krojované fotografie dětí*
Naděžda Špásová
31.8.2022 19:06
Aničko, tam muselo být fakt veselo a plo. To zrovna není moje parketa, fotek je požehnaně a jsou moc pěkné.
Jana Šenbergerová
31.8.2022 18:01
To byla paráda! Krásný dožínkový věnec, kroje, koně, kočáry a nadšení lidé. To se ti, Aničko, povedlo pěkně zachytit slovem i obrazem.
Jitka Hašková
31.8.2022 14:02
To je úžasné, že se takové zvyky obnovily a žijí. Děkuji za článek a fotodokumentaci. Nejvíc mě nadchly ty malé děti, to je dobře, že roste další generace, která to ponese dál.
Zdenka Soukupová
31.8.2022 13:33
Když jsem byla malá, dožínky u nás bývaly. Ale oproti těm popsaným byly velice chudé. Jen výzdoba v hospodě a tancovačka. Moravanům závidím jejich krásné krojované akce s průvody po obci a lidovou muzikou. Na několika jsem byla a je to fakt nádhera. Aničko, díky za krásné fotky.
Marie Seitlová
31.8.2022 13:29
Aničko, krásné fotky z dožínek. Nikdy jsem tuto slavnost neviděla, tak ti děkuji za článek.
Jan Zelenka
31.8.2022 10:36
Kdysi dávno, jako dítě, jsem u nás na vsi jedny dožínky viděl . Ale k tomu, co píšeš, Aničko, měly hodně daleko.
Blanka Lazarová
31.8.2022 07:11
Aničko, pěkné. Na dožínkách jsem ještě taky nebyla. Tak aspoň virtuálně. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA