FOTO: Anna Kovačič
Hana Zagorová – dáma, na kterou se nezapomene
26. 8. 2022Vyšlo o ní několik knih. Všechny popisovaly její úspěchy, slávu, život plný obdivu. Jen jednu však napsala sama. Přesněji, ve spolupráci s novinářkou Scarlett Wilkovou. Je tomu už víc než deset let, ale ta během nich často mluvila o tom, že jí setkání s touto zpěvačkou změnilo život.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
31.8.2022 10:30
Některé její písničky se mi líbily,ale nesnáším jednu,kýčovitou až běda : Měli jsme dva hrníčky...No a ty šansony z posledních let se mi nelíbily vůbec,tento druh hudby neposlouchám. Ale je škoda každého dobrého člověka,co jiným přinášel radost.
Helenka Vambleki
29.8.2022 11:21
Kdysi jsem ji viděla na koncertě ve FM a byla úžasná. Nebeská kapela tak má další posilu, která nám bude chybět tady dole-ale naštěstí ty písničky nám tu Hanička písnička nechala
Marie Ženatová
28.8.2022 12:46
Moc děkuji za nádherný rozhovor, který mi vynikající zpěvačku ještě více přiblížil*
Anna Potůčková
27.8.2022 16:51
Děkuji za moc hezký rozhovor. Hanku jsem měla ráda, dokonce ve svém mládí jsem byla na jejím koncertě. Měla velmi příjemné a milé vystupování a její písničky si dost často prozpěvuji. A moc se mě líbil duet s Drupim
Jitka Hašková
27.8.2022 16:22
Děkuji za hezký rozhovor. Z minulosti vím, jak měla těžký život, jak ji v mládí vozili po mnoho let po koncertě na krevní transfuze. R.I.P.
Zuzana Pivcová
27.8.2022 15:58
Děkuji za pěkný rozhovor, který představil Hanku ještě z lidštější stránky než její vystoupení.
Hana Polednová
27.8.2022 14:02
Hanička písnička byla úžasná žena. Její písničky s krásnými texty nás budou neustále provázet. Z hudebního nebe už se na nás dívá hodně skvělých zpěváků z našeho mládí. Čest její památce.
Helena Přibilová
27.8.2022 12:13
Paní Hana Zagorová byla nejen skvělá zpěvačka, ale i obdivuhodná a statečná žena.
Eva Buchtelová
27.8.2022 11:40
V noci na pátek jsem si na Hanku vzpomněla,jak pak se jí asi daří,ale to mne nenapadlo,že ten den dopadne pro ni špatně.To jsem takhle nechtěla.Až mi z toho vlétly slzy do očí,možná to bylo pro ni vysvobození z toho co prožívala,budiž jí země lehká.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA