Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Obrázky z cest - Beskydy
29. 8. 2022V Beskydech je tolik krásných míst, že se tam budeme určitě vracet. A tak byl náš týden nabitý každodenním vyrážením ze základny, kterou byla Čeladná.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
1.9.2022 20:16
Ty výhledy cestou na Radhošť upřímně závidím. To vedro samozřejmě ne, ale my jsme tam šli v silném dešti (setkání íčka v Rožnově pod R.) a nebýt statečné Majky Seitlové, která nás vedla, nevím nevím jestli bychom to dokázali. Asi ano, nebyli jsme tehdy ještě žádné měkkoty.
Blanka Lazarová
31.8.2022 14:30
JIndřichu, já se s 8 km nechlubím. Je to spíš k pláči, že už víc nedám, že toho mám "plný kecky". Já tomu tělu dávala fyzicky zabrat celý život a to, co jsem dala dřív , teď už nedám. To je život. S tím Václavákem máš pravdu, ale ono to vždycky nejde naplánovat tak, aby tam nebyli lidi a ty se tam chceš podívat. Tož tak.
Jindřich Berka
31.8.2022 13:52
Znám všechna pohoří v bývalém Československu. Beskydy mě uchvacují dřevěnými chaloupkami na které se dívám z jejich hřebenů. Vaše trasa k k Radegastu tam a zpět není pro mě, to je dálnice, to je Václávak. Kouzelné je to v Javornickém výběžku. Rychlebské hory a stejné je to pod Králickým Sněžníkem. Bez lidí v klidu. Mám kardiostimulátor, cukrovku, umělý kolenní kloub, chodím v pohodě 15 až 20 km. S 8 km bych se nechlubil.
Eva Mužíková
30.8.2022 21:10
Beskydy jsou pro mne velká neznámá. Krásné fotky Blani, ráda jsem si je prohlédla.
Daniela Řeřichová
30.8.2022 18:52
Milá Blanko, děkuji, děkuji, děkuji. Podobně jako řada íčkařů jsem Beskydy opakovaně navštívila a stále je co objevovat. Objevila jsem i díky tobě. Obdivuji vaši zdatnou trojku. :-)
Marie Měchurová
30.8.2022 17:47
Beskydy známe jako svoje boty. Pro chodili jsme je s Mirkem od severu k jihu a od východu k západu. Přesto jsem se ráda podívala na hezké fotky a zavzpomínala.
Zuzana Pivcová
30.8.2022 14:10
Děkuji za hezký výlet. Z kraje znám jen Rožnov pod Radhoštěm, kde jsme měli sraz i60 v roce 2017, ale stálo to za to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA