Obrázky z cest - Beskydy
Všechny fotografie: Blanka Lazarová

Obrázky z cest - Beskydy

29. 8. 2022

V Beskydech je tolik krásných míst, že se tam budeme určitě vracet. A tak byl náš týden nabitý každodenním vyrážením ze základny, kterou byla Čeladná.

cestování Tip na výlet
Hodnocení:
(4.6 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Ty výhledy cestou na Radhošť upřímně závidím. To vedro samozřejmě ne, ale my jsme tam šli v silném dešti (setkání íčka v Rožnově pod R.) a nebýt statečné Majky Seitlové, která nás vedla, nevím nevím jestli bychom to dokázali. Asi ano, nebyli jsme tehdy ještě žádné měkkoty.
Blanka Lazarová
Děkuji všem za sdílení krásných míst.
Blanka Lazarová
JIndřichu, já se s 8 km nechlubím. Je to spíš k pláči, že už víc nedám, že toho mám "plný kecky". Já tomu tělu dávala fyzicky zabrat celý život a to, co jsem dala dřív , teď už nedám. To je život. S tím Václavákem máš pravdu, ale ono to vždycky nejde naplánovat tak, aby tam nebyli lidi a ty se tam chceš podívat. Tož tak.
Jindřich Berka
Znám všechna pohoří v bývalém Československu. Beskydy mě uchvacují dřevěnými chaloupkami na které se dívám z jejich hřebenů. Vaše trasa k k Radegastu tam a zpět není pro mě, to je dálnice, to je Václávak. Kouzelné je to v Javornickém výběžku. Rychlebské hory a stejné je to pod Králickým Sněžníkem. Bez lidí v klidu. Mám kardiostimulátor, cukrovku, umělý kolenní kloub, chodím v pohodě 15 až 20 km. S 8 km bych se nechlubil.
Irena Mertová
Hezký článek i fotky :-)
Eva Mužíková
Beskydy jsou pro mne velká neznámá. Krásné fotky Blani, ráda jsem si je prohlédla.
Daniela Řeřichová
Milá Blanko, děkuji, děkuji, děkuji. Podobně jako řada íčkařů jsem Beskydy opakovaně navštívila a stále je co objevovat. Objevila jsem i díky tobě. Obdivuji vaši zdatnou trojku. :-)
Marie Měchurová
Beskydy známe jako svoje boty. Pro chodili jsme je s Mirkem od severu k jihu a od východu k západu. Přesto jsem se ráda podívala na hezké fotky a zavzpomínala.
Zuzana Pivcová
Děkuji za hezký výlet. Z kraje znám jen Rožnov pod Radhoštěm, kde jsme měli sraz i60 v roce 2017, ale stálo to za to.
Jan Zelenka
Tato místa dobře znám. Beskydy jsem pěšky prošel celé. I autem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%