Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Páv - ozdoba zahrad
22. 8. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
23.8.2022 14:23
Soňo, já nejsem poeta, takže u mě o nějaké nadchnutí či nenadchnutí nejde. Obdivuji každého, kdo má nápad a dokáže myšlenku ztvárnit. Jako třeba i Evča Bertice.
Blanka Lazarová
23.8.2022 11:18
Soni, fandím tvému veršování i když pro odborníky to není úplně ono. Ale pro nás " normoše" je to pěkné i tak. :-))
Dalibor Polanský
22.8.2022 22:22
Paní Soňo, neberte můj koment moc vážně, já vím, že to opravdu není drama. Chci jenom pomoct malinkou radou.
Soňa Prachfeldová
22.8.2022 20:13
Díky za komentiky přátelé. Chápu, že poety moje říkanka nenadchla, je to pro oddych, žádné drama.
Dalibor Polanský
22.8.2022 19:17
Hezký pokus o ukázání paví krásy, ale i říkanka by měla mít pravidelný rytmus.
Eva Mužíková
22.8.2022 17:01
Soni, ten Tvůj způsob básnění velice mne baví. Potvrzuje že máš fantasii a básnické střevo zdravý.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA