Doteky Berounky
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Doteky Berounky

24. 8. 2022

Stejně jako většina lidí mám i já svá oblíbená místa, na která se ráda vracím. Vznikla si tak nějak sama od sebe v průběhu mého života. Většinou jsou spojená s nějakým příjemným zážitkem, nebo třeba i jen s obyčejným pocitem klidu a pohody.

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Celá stezka je krásná. Od Smíchova do Berouna . Moc hezky zdokumentováno.
Marie Měchurová
Od nás je tento krásný kraj daleko, ale v loňském roce jsme ho prošli 2x. Jednou jsme pobývali týden v Srbsku nedaleko Tetína, a podruhé jsme prožili hezké chvíle na srazu íčkařů v Řevnici. Děkujeme za hezkou vzpomínku a moc hezké fotky.
Martina Růžičková
Moc hezky jste váš výlet kolem této kouzelné řeky popsala a nafotila. Díky :-)
Soňa Prachfeldová
To byl krásný výlet ve společnosti syna. Kolem řek je vždy živo a Berounka je živá řeka, jak pro loďky, rybáře. Nádherná skaliska, krásně jsi Vlaďko nafotila i vyprávěla.
Alena Švancarová
Moc hezké ,některá místa znám a tak mě zaujaly snímky,ráda jsem si vše o okolí Berounky přečetla.
František Matoušek
Hezky popsaná procházka místy mě neznámými. Dle fotek je patrné, že pro cyklisty je to podle Berounky přímo ráj. Prima.
Marie Seitlová
Vlaďko, krásně jsem se s tebou prošla krajem mě neznámým. Ale část jsem prošla vloni při setkání v Řevnicích.
Vladislava Dejmková
Děkuji všem za milé komentáře. Ráda sdílím své zážitky a pocity.
Alena Tollarová
Hezké místo si syn vybral k žití a Ty návštěvy u něho jistě využiješ k dalšímu poznávání.
Jan Zelenka
Okolí Berouna a Berounky, to je krásný kraj. Dobře ho znám. I když ne dnes, ale tak před dvaceti lety. Když jsem jezdil kolem Berounky za obchodem po té hrozné povodni v roce 2002, v korunách stromů byla spousta všemožného svinstva a hadrů. Hrozný pohled. Ale čas vše napravil. Krásné fotky a pěkný popis k nim!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%