Eswatini – maličká africká země s mnoha prvenstvími
Všechny fotografie z archivu Heleny Přibilové

Eswatini – maličká africká země s mnoha prvenstvími

15. 8. 2022

Málokdo asi ví, o jakou zemi se jedná. Není divu, protože název Eswatini existuje teprve čtyři roky. Do roku 2018 se tento stát obklopený Jihoafrickou republikou a na východě hraničící s Mosambikem nazýval Svazijsko nebo někdy i Ngwane.

Afrika Cestopisy Heleny Přibilové cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Mám radost z dalšího vyprávění. Ve Vašem podání spolu s fotkami si připadám, jako bych tam byla s vámi...
Jitka Hašková
Díky za seznámení s naprosto neznámou a zajímavou zemičkou.
Jana Šenbergerová
Líbí se mi cestovat prostřednictvím vašich slov i fotografií. Z bezpečné vzdálenosti vypadá všechno velmi exoticky.
Soňa Prachfeldová
Krásné cestování po ránu. Přečetla jsem jedním dechem. Máte paní Heleno bohaté zážitky.
Helena Přibilová
Děkuji vám všem za milé komentáře. Těší mě, že vás moje vyprávění zaujalo.
Martina Růžičková
Paní Heleno, jste opravdu velcí cestovatelé. Díky za vaše skvělé vyprávění o nevšedních zážitcích i fotodokumentaci.
Blanka Lazarová
Díky za přiblížení této exotiky. Jste dost odvážní, já bych to nedala a ani by mě nenapadlo do takového neznáma jet. Ale velmi ráda si o tom přečtu nebo se podívám na dokument.
Zdenka Jírová
Afrika je určitě velmi zajímavá země, moje dcery se před lety účastnily dvou menších výprav v Krugerově národním parku. Znám to z jejich fotografií a vyprávění. Shodou okolností jsme byly všechny na výletě ve Dvoře Králové na na výletě na tamní safari. Byly tam právě dny africké kultury. Výlet se zdařil, a tak jsme také byly chvíli " v Africe".
Daniela Řeřichová
Paní Heleno, Vaše cestopisy vždy hltám, dozvídám se neuvěřitelné informace o místech, kam se dostane málokdo. Vy s Vaším manželem jste poutníci i objevitelé a jsem Vám velmi vděčna za tyto reportáže psané erudovaně a zároveň s velkou osobní zainteresovaností. Je to úplně jiné, než když člověk vyjede někam s cestovkou.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Heleno opět velmi pěkný a poučný článek. Mám Afriku moc ráda, projela jsem v Keni národní park Tsavo a také Tanzánii. Už mi zůstaly jen vzpomínky a pár fotek v PC.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%