Úvodní foto: Věra Ježková
Trhák
13. 8. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
16.8.2022 13:57
Vymyslet název článku, mi dá dosti práce, sice napíši první, pak přemýšlím, zda nenajdu vhodnější výraz. Neklikám druhým, pokud nepřečtu a ne vždy mi to časově vyjde. A kdo chce, tak si můj článek přečte, kdo ne, co se dá dělat. Přiznám, že mám oblíbené autory a ráda je čtu a snažím se nepsat frázovitě, pak mám radost, když reagují i na můj článek.
Zdenka Jírová
15.8.2022 23:32
Název článku je vždy důležitý. Já většinou mám vymyšlený název už při psaní, někdy ho měním až podle toho, kam až ve svém vyprávění dojdu.
Jana Jurečková
15.8.2022 20:24
Ještě ve škole jsem moc ráda psala slohové práce. Bavilo mě to. A tak roky utíkaly, nahlédla jsem do Ička, jsem tu, ale moc článků jsem nenapsala, škoda. Musím se na to víc upnout. Já jsem hrozně zvědavá a články vybírám podle nadpisu. Ještě nikdy jsem se nezklamala.
Martina Růžičková
15.8.2022 13:11
Věro, díky za zajímavé téma a článek. Se zájmem jsem si přečetla i diskuzi. Od časů své školní docházky jsem se dostala k psaní až tady na Íčku. Ze začátku jsem měla problém vymyslet i název pro FD. U článků mám zpravidla vymyšlený název předem , ale skoro vždy jsem ho ještě změnila. Spíš se mi nějakým způsobem nepozdával, než abych uvažovala o jeho přitažlivosti pro případné čtenáře.
Jitka Caklová
14.8.2022 13:58
U mě základem k napsání článku je, vědět o čem bude a titulek je předem uvedený souhrn. Spíše mě zaujme titulek, se kterým nesouzním a článek si přečtu jen proto, abych se o sobě něco dozvěděla. Jednou se můj jeden jediný článek dostal na titulní stranu, ale zřejmě omylem, protože jedna íčkařka napsala "Tohleto? a na titulní stranu?, no to mě ..........". Nejsem soutěživá, proto nesoutěžím v počtu přečtení, případně v počtu příspěvků. Na počet přečtení se sice podívám, přestože si nepamatuji kolik přečtení měl ten který minule, ale k tomu nepotřebuji články otvírat, aby vypadaly jako přečtené, jak píše Zuzka.
Marie Faldynová
14.8.2022 12:30
Tu a tam mám dojem, že vymyslet celý článek dá méně práce, než ho pak vhodně pojmenovat :-))
Vladislava Dejmková
14.8.2022 12:24
Vymyslet název članku mi dá skoro vždy dost práce a většinou mi nějak vyplyne až po napsání článku. Vím, že je důležitý pro přitáhnutí pozornosti k článku, ale co nadělám, když se nic v hlavě nechce vylíhnout.
Jana Vargová
14.8.2022 12:21
Paní Ježková, naprostá pravda - na článku je nejtěžší zformulovat nadpis. Doplnění o pěknou fotografii je pro mne podnětem, že si text přečtu. Díky za pěkný článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA