Největší české zoo je v Chomutově
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Největší české zoo je v Chomutově

11. 8. 2022
Můj zážitek v zoo Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladislava Dejmková
Také jsem tam byla už kdysi hodně dávno, škoda, že to mám tak daleko. Na výlet s vnoučaty i bez je to velmi hezký tip.
Blanka Lazarová
Soni díky za info i fotky. Stejně jako Honza jsem nevěděla, že je největší. Možná někdy, až budu na druhém konci naší zemičky, zavítám. :-)
Naděžda Špásová
Soni, v tomhle ZOOparku jsem byla, když to tam teprve začínalo. Kousek tam odtud tehdy bydlel můj bratr. Je to už strašně let, ale syn s rodinou tam byli nedávno a moc se jim tam líbilo. Fotky máš jako vždy super pěkné.
Jan Zelenka
To jsem nevěděl, Soňo. Domníval jsem se, že největší je pražská a Královodvorská. Hezká vycházka!
Dana Puchalská
Soni,ani nevíš jak ráda bych zase byla malá holka. To by mně museli naši z vláčku asi tahat . Krásná zoologická zahrada je na severu naší pidizemě. Děkuju.
Anna Potůčková
ZOO navštěvuji moc ráda, člověk zde přijde na jiné myšlenky a uvidí zvířata, které by jinak nikdy neviděl. Článek moc hezký, i tuto zahradu bych ráda někdy navštívila. V září se chystám s Vlastou do ZOO Lešná, už tam nebude díky nástupu dětí do škol hlava na hlavě

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%