Labe ve Špindlerově Mlýně u Dívčí lávky. FOTO: Jan Raška
Po stopách řeky Labe
9. 8. 2022V horkém a suchém počasí, které prožíváme o letošních prázdninách, nic tak nepotěší, jako proud studené vody. Túry k pramenům Labe jsou doslova balzámem pro tělo i duši. My jsme si je nedávno užili.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
30.8.2022 16:59
Krásný nápad i provedení. (Že bych někdy napsal o naší "mohutné" Mohelce? Někdy si skoro ani nevšimnu, že ji přeskakuju. Máme mnoho "řek", které by jinde nebyly než potůčkem..)
Zdenka Jírová
19.8.2022 22:02
Ve Špindlerově mlýně jsme s manželem prožili první dovolenou v Krkonoších. Byla nádherná, prošli jsme se také k prameni Labe. Od té doby jsme se do Krkonoš vraceli docela pravidelně. Jsou prostě úžasné, v létě jako v zimě. Vaše fotky jsou nádherné váš námět o cestě Labe je vtipný.
Marta Pišanová
19.8.2022 08:03
Hezký příspěvek o Labi . Labe je krásné a krásná místa jsou všude kde protéká a letošní dovolenou jsme došli i k prameni Labe . Týden dovolené ve Špindlerově Mlýně doporučuji .Já holka od Labe narozená v Děčíně jsem manželovi ukázala krásy Labe a Bílého Labe .
Květuše Pinkasová
11.8.2022 09:45
Dnes jsem díky Honzovi navštívila podrobněji po druhé v životě pramen a tok Labe. Některá místa na cestě k moři jsem navštívila ale s turisty to jde po značkách rychle a zběžně. Moc hezký vzpomínkový zážitek . Děkuji ♥
Helena Přibilová
10.8.2022 20:40
Děkuji za moc hezké vyprávění o Labi, doplněné překrásnými fotografiemi. Před lety jsem s oblibou v televizi sledovala dokumentární cyklus "Zpět k pramenům (putování k neznámým pramenům známých řek)", který uváděl pan Luděk Munzar.
Eva Mužíková
9.8.2022 22:01
I já děkuji za krásné přiblížení této naší řeky exelentními fotkami a vyprávěním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA