Ilustrační foto: Pixabay
Seniorčino horké odpoledne
25. 7. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
30.7.2022 17:28
Hezky napsané, krátké a výstižné. Někdy se tak prostě stane, ale vše dobře dopadlo. Dneska jsem leštila nábytek a musela jsem si vzít schůdky. Docela se mi motala hlava, ale zvládla jsem to. Nespadla jsem a stěna je čistá. Brzy se pustím do linky...
Martina Růžičková
29.7.2022 18:30
Pořádná katastrofická série! Dobře, že jste ji ve zdraví přečkala.
Dana Puchalská
28.7.2022 11:26
Věrko, znám.... A dopady na zadek to jistí. Občas si připadám jako krasobruslařka v. v.
Soňa Prachfeldová
27.7.2022 10:31
Jo je to k pláči i k smíchu. Fakt je že zlost nic nevyřeší a člověk si neublížil.
Zdenka Soukupová
26.7.2022 13:38
Tak tohle je z rubriky "to nevymyslíš". Věro, asi Vám tehdy moc do smích nebylo, ale já jsem se s chutí zasmála. ☼
Rostislav Mraček
26.7.2022 06:19
Řeklo by se - běžná lapálie, jež nestojí za zmínku. A hle! Ono se z ní vyklube příjemné počtení.
Marie Seitlová
25.7.2022 15:28
Tak tomu já říkám "Den blbec ". Hlavně, že to dopadlo dobře, bez zranění.
Jana Šenbergerová
25.7.2022 14:16
Teď už si také nejvíc cením toho, zůstanu-li nejen vcelku, ale bez vážnějšího pochroumání. Někdy udělá pořádnou paseku i voda, natož pak tuk. Dnes už bych dokázala najít i nějaké to plus, kdyby to byl ten tuk. Teď jsem si uvědomila, že jsem to já, kdo zapomíná na svého anděla strážného, přestože mě mockrát nenechal ve štychu. Naštěstí není jako lidé, bdí, i když se nedočká poděkování. Tímto děkuji všem, kteří mě nenechali a nenechají padnout.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA