Čakánek aneb Můj zážitek v zoo
Všechny fotografie: Martina Růžičková

Čakánek aneb Můj zážitek v zoo

22. 7. 2022

Je to už skoro osm let, kdy jsem trávila dovolenou s malou vnučkou a svojí maminkou v Luhačovicích. Na pár dní za námi přijeli i dcera se zetěm. Jeden den se rozhodli nás odvézt do Zlína a společně navštívit zdejší vyhlášenou zoologickou zahradu.

Můj příběh Můj zážitek v zoo ZOO
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Děkuji za hezký a napínavý příběh s dobrým koncem. Rovněž jste mi připomněla návštěvu v zoo Lešná v době mého dětství.
Dana Puchalská
To je opravdu hezká vzpomínka. A fotky? Ty jsou opravdu perfektní. Děkuju Martino.
Martina Růžičková
Jitko, Danielo, i vám moc děkuji za milé komentáře.
Daniela Řeřichová
Martino, díky za laskavý příběh s dramatickou pointou. Fotografie máš krásné jako vždy. V ZOO Lešná jsme párkrát byli, je mi sympatičtější než pražská.
Jitka Hašková
To bylo napínavé, hlavně, že to dobře dopadlo. Díky za zajímavý článek a bezvadnou fotodokumentaci.
Martina Růžičková
Potěšilo mě, že vás příhoda i fotky zaujaly. Díky :-)
Anna Potůčková
Martino ten článek jsem četla na jedno nadechnutí. Je moc hezký, plný adrenalinu a čekáním jak to dopadne.....Dopadlo to moc dobře. Tuto Zoo znám moc dobře, od nás jede na Lešnou přímý spoj. Na podzim se tam určitě vydám, ted je tam plno v době prázdnin a dovolených. Fotky si zaslouží moji velkou pochvalu!
Jana Jurečková
Je hezké, jak se paní bála o svůj čagánek a kladla vám na srdce, ať ho opatrujete. Taky jsem chodila se svými dětmi do ZOO a mám moc hezké vzpomínky. Tehdy tam byly ještě houpačky a všelijaké jiné věci pro děti, moc se jim tam líbilo.
Zdenka Soukupová
To byl tedy adrenalin! Hlavně že vše dobře dopadlo. Moc hezká příhoda a krásné fotky. ☼
Naděžda Špásová
Moc hezké fotky, hlavní je, že to dobře dopadlo. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%