Všechny fotografie: Alena Tollarová
Podřipským motoráčkem do Lázní Mšené
21. 7. 2022Léto a prázdniny jsou stvořeny pro toulky všeho druhu. Což takhle vyměnit pohodlí auta, autobusu či vlaku za něco onačejšího, dobrodružnějšího, milého našim vzpomínkám?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naďa Šarounová
23.8.2022 04:08
Ráda bych se zase po létech podívala do Mnetěše, kde se narodil můj dědeček, taky do Krabčic, kde v dnešním domově pro seniory bývala dívčí škola a kam chodila moje maminka... Váš vláček mě tam ale nedoveze, je to v opačném směru na Ctiněves. Moc děkuji za možnost si zavzpomínat.
Lenka Kočandrlová
27.7.2022 10:37
Ty Lázně Mšené jsou opravdu krásné místo,ale asi se tam nikdy nepodívám,je to dost daleko.Na Řípu jsem taky ještě nikdy nebyla....Moc mne mrzí pohled na ty poničené zastávky,zatlučená okna,úpadek a zmar....Nechápu,proč tam Dráhy nedají zdarma nebo za malý peníz bydlet slušné lidi,kteří by si to opravili,nádražíčko by si upravili,byla by radost tam pobýt.Nejela jsem už dlouho vlakem, takže dnes už asi nejsou čekárny otevřené a v zimě vytopené obyč kamny,nedá se koupit ta lepenková jízdenka,asi nic už není a nebude...
Dagmar Bartušková
23.7.2022 11:02
Álo, tyto lázně neznám. Motoráček vybízí ke svezení. Zajímavý článek a krásná fota.
Jan Zelenka
21.7.2022 23:06
Lázně Mšené dobře znám. Byli jsme tam letos i s Věrkou. Tem motoráček je hezký. Takových jezdili za mého mládí hodně. A také ještě starší, s dveřmi uprostřed a s kamny na uhlí. Máš krásné fotky, ostatně, jako vždy!
Helena Přibilová
21.7.2022 20:37
Děkuji za velmi zajímavý tip na výlet. Takovým historickým vláčkem se i já ráda projedu.
Soňa Prachfeldová
21.7.2022 16:47
Lázně Mšené jsou takové zastrčené, byli jsme v Ředhosti na trzích, raději jsem zajela tam, opravdu klídek. Pár dní by se tam dalo strávit.
Alena Vávrová
21.7.2022 16:29
Tak tohle místečko znám velice důvěrně. Jezdily jsme tam s pěv. sborem na víkendová soustředění spojená i s velice úspěšnými vystoupeními pro lázeňské hosty. Poprvé jsme bydlely ještě v neopravené Kyselce, později jsme obsazovaly od centra lázní vzdálenější penzion Natálie. Mám to tam s fotoaparátem všude prošmejděné - velice fotogenické místo.
Marie Měchurová
21.7.2022 13:37
Podřipským motoráčkem jsme jeli vloni do Libochovic - Prima jízda. Na zpáteční cestě jsme naskočili na Švestkovou dráhu. Máte tam pod Řípem hezkou krajinu a zajímavá místa. A o tom se můžeme přesvědčit na hezkých fotkách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA