Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Nějak nám řídne drsnolium
17. 7. 2022Neurologové o tom sice mlčí, ale já jsem přesvědčen, že v mozku každého chlapa existuje bod zvaný masculum theatrum centrum (MTC) neboli ústředí samčího divadla. Je to orgán, který řídí, jak se my muži předvádíme ve společnosti, ale hlavně před ženskými.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Rostislav Mraček
18.8.2022 13:46
Bezvadné! A to jste ještě nepotkal potetovaného svalnatce, jak vláčí pětikilový kufřík na kolečkách!
Dana Puchalská
21.7.2022 04:05
Skvělý fejeton. Ty deštníky s ovečkami a útěk do průjezdu,....no to nemá chybu... :-) :-)
Jindřich Berka
19.7.2022 07:31
Dobrý den, každý má být tím čím je. Chlap chlapem, který chrání rodinu a ženy, které o nás všechny pečují a otvírají nám krásu. Muž má být chlupatý a žena něžná. Aspoň podle mě. Jindra
Zdenka Soukupová
18.7.2022 13:47
Tomáši, je to ještě daleko horší! Nedávno jsem byla na kosmetice a hovorná paní kosmetička mi vyprávěla, kolik k ní chodí mužských a co všechno chtějí "nakosmetikovat". Drsnolinum prostě mizí....
zuzana šišková
17.7.2022 21:19
Jéé, díky! Já tak ráda čtu skvělé články se skvělými postřehy, které probudí mou představivost.
Oldřich Čepelka
17.7.2022 20:02
Tak tohle je na absolutorium! Originální téma, perfektní zpracování, ani slovo navíc. (Že by sem zavítal profesionál?) Moc jsem se pobavil a kdo aspoň trochu rozumí nadsázce a humoru, tak to snad ocení na 100%. Skqělé!
Blanka Lazarová
17.7.2022 10:48
Zase jsem to odklikla moc brzy, chtěla jsem napsat, že se mi článek líbil, jako vždy. :-)
Blanka Lazarová
17.7.2022 10:45
Bingo ! Suchý :-) Ale trošku by chlap vonět mohl, ne ??? ( ale asi jako by šel od koní, že ? )
Soňa Prachfeldová
17.7.2022 09:21
Vždyť my ženy vime že pod drsnou slupkou je citlivé stvoření. Osoupou se i podrážky bot, natož pak slupky člověka. A my moudré ženy tyhle citlivky pak opečováváme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA