Postřehy z Korfu
Korfu. Všechny fotografie: Jan Raška

Postřehy z Korfu

21. 7. 2022

Na Korfu prožil svých prvních osm let princ Philip, vévoda z Edinburghu, dětství tu strávil také anglický zoolog a spisovatel Gerald Durrell, na své letní sídlo zde jezdila rakouská císařovna a česká královna Alžběta Bavorská zvaná Sissi.

cestování dovolená Řecko
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.2 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Ano, musí tam být krásně. Dcera mojí kamarádky si tuto destinaci nemůže vynachválit.
Alena Švancarová
Ráda jsem si vše přečetla a prohlédla fotky ,obzvláště úvodní se mi hodně líbí.
Dagmar Bartušková
Díky za zajímavý článek. Musela to být krásná dovolená. Parádní fota. Stifado bych si tam určitě objednala. Jen ty kočky nemusím...
Marie Ženatová
Díky moc za zajímavý článek* i fotografie. O Korfu jsem zatím jen slyšela, ale byly to jen ty nejpříznivější zprávy*
Jan Zelenka
Vše, o čem píšete, mohu velice rád potvrdit. Korfu je krásné, lidé pohodoví. Půjčili jsme si auto a projezdili celý ostrov. Byla to nádherná dovolená. Moc zajímavá je návštěva Achilleonu, pavilonu rakouské císařovny "Sisi". Váš článek ve mně vyvolal krásné vzpomínky.
Helena Přibilová
Děkuji za velmi hezký a zajímavý článek o řeckém ostrově Korfu, kde jsem dosud nebyla.
Vladislava Dejmková
Na Korfu jsem byla pŕed několika lety a líbilo se mi tam. Jak prostředí, tak moře, které bylo na koupání velmi pŕíjemné. V podstatě mám velmi podobné vzpomínky.
Zuzana Pivcová
U mě je to tak, že jsem na Korfu byla i nebyla. Seděla jsem jen v letadle na letišti v Kerkyře. CK VTT často řešila mimosezónní dovolené, které nebyly tak obsazené, tak, že se cestou z Prahy přistálo v jiné destinaci, např. na Kosu, kde část pasažérů vystoupila a zbytek letěl až na Rhodos. Nebo zpátky zase opačně. Cesta se tím hodně prodloužila, ale jinak to neřešili. Takže takhle jsem mezipřistála na Korfu, už nevím, odkud. Někdy se jednalo o velké vzdálenosti.
Soňa Prachfeldová
Krásně strávená rodinná dovolená a hlavně zasloužená. Úplně jsem se navnadila a třeba za rok? Jen kdybych se nebála letu. Díky Honzo, super!
Blanka Lazarová
Pěkná destinace, článek i fotky. Musí tam být krásně, děkuji za virtuální výlet.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%