Korfu. Všechny fotografie: Jan Raška
Postřehy z Korfu
21. 7. 2022Na Korfu prožil svých prvních osm let princ Philip, vévoda z Edinburghu, dětství tu strávil také anglický zoolog a spisovatel Gerald Durrell, na své letní sídlo zde jezdila rakouská císařovna a česká královna Alžběta Bavorská zvaná Sissi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
27.7.2022 04:30
Ano, musí tam být krásně. Dcera mojí kamarádky si tuto destinaci nemůže vynachválit.
Alena Švancarová
26.7.2022 19:53
Ráda jsem si vše přečetla a prohlédla fotky ,obzvláště úvodní se mi hodně líbí.
Dagmar Bartušková
25.7.2022 07:04
Díky za zajímavý článek. Musela to být krásná dovolená. Parádní fota. Stifado bych si tam určitě objednala. Jen ty kočky nemusím...
Marie Ženatová
22.7.2022 08:12
Díky moc za zajímavý článek* i fotografie. O Korfu jsem zatím jen slyšela, ale byly to jen ty nejpříznivější zprávy*
Jan Zelenka
21.7.2022 21:43
Vše, o čem píšete, mohu velice rád potvrdit. Korfu je krásné, lidé pohodoví. Půjčili jsme si auto a projezdili celý ostrov. Byla to nádherná dovolená. Moc zajímavá je návštěva Achilleonu, pavilonu rakouské císařovny "Sisi". Váš článek ve mně vyvolal krásné vzpomínky.
Helena Přibilová
21.7.2022 20:55
Děkuji za velmi hezký a zajímavý článek o řeckém ostrově Korfu, kde jsem dosud nebyla.
Vladislava Dejmková
21.7.2022 18:01
Na Korfu jsem byla pŕed několika lety a líbilo se mi tam. Jak prostředí, tak moře, které bylo na koupání velmi pŕíjemné. V podstatě mám velmi podobné vzpomínky.
Zuzana Pivcová
21.7.2022 17:54
U mě je to tak, že jsem na Korfu byla i nebyla. Seděla jsem jen v letadle na letišti v Kerkyře. CK VTT často řešila mimosezónní dovolené, které nebyly tak obsazené, tak, že se cestou z Prahy přistálo v jiné destinaci, např. na Kosu, kde část pasažérů vystoupila a zbytek letěl až na Rhodos. Nebo zpátky zase opačně. Cesta se tím hodně prodloužila, ale jinak to neřešili. Takže takhle jsem mezipřistála na Korfu, už nevím, odkud. Někdy se jednalo o velké vzdálenosti.
Soňa Prachfeldová
21.7.2022 17:10
Krásně strávená rodinná dovolená a hlavně zasloužená. Úplně jsem se navnadila a třeba za rok? Jen kdybych se nebála letu. Díky Honzo, super!
Blanka Lazarová
21.7.2022 15:31
Pěkná destinace, článek i fotky. Musí tam být krásně, děkuji za virtuální výlet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA