Korfu. Všechny fotografie: Jan Raška
Postřehy z Korfu
21. 7. 2022Na Korfu prožil svých prvních osm let princ Philip, vévoda z Edinburghu, dětství tu strávil také anglický zoolog a spisovatel Gerald Durrell, na své letní sídlo zde jezdila rakouská císařovna a česká královna Alžběta Bavorská zvaná Sissi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
21.7.2022 15:24
Děkuji za zajímavý článek, Řecko s ostrovy je vždy pěkná a zajímavá dovolená.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.7.2022 14:00
Moc hezký článek s pěknými fotkami. Na Kofru jsem 1x pobývala. Letos jsem s rodinou navštívila Rhodos. Vůbec Řecko a jeho ostrovy patří mezi moje nejoblíbenější destinace.
Anna Potůčková
21.7.2022 13:47
Ráda jsem si o Korfu článek přečetla. Fotky jsou moc hezké, úplně lákají k navštívení tohoto nádherného místa.
Marie Měchurová
21.7.2022 13:42
Na Korfu jsme ještě nebyli, i když jednou už jsme se chystali. Nakonec zájezd cestovka zrušila a nabídla nám Chorvatsko. Znám ho jen z knih Geralda Durrella. Třeba někdy.... Hezké čtení.
Elena Valeriánová
21.7.2022 13:31
Jak já bych jela! To je krásná lákavá pozvánka. V Řecku jsme byli 2x, v Chalkidiki a pak na mé milované Krétě.
Jitka Hašková
21.7.2022 13:11
Na Korfu je krásně. Byla jsem tam asi před 8 lety se dvěma kamarádkami. Bylo to překrásné. Absolvovaly jsme celodenní výlet po Korfu s návštěvou Achillionu. Tenkrát byl otevřený celý zámeček i zahrady. Jediný problém, který jsme tam měly, byla příšerná množství komárů. Dopředu jsme to nevěděly a nepodařilo se nám tam sehnat žádný repelent. Jinak bylo vše úžasné, Korfu má dostatek vody, takže tam nejsou žádné vyprahlé oblasti, je celý krásně zelený.
Marie Novotná
21.7.2022 12:36
Moje alergie na kočky by nebyla spokojená. To ostatní by bylo super. Díky za sdílení. Bezva dovolená.
Alena Tollarová
21.7.2022 12:31
Děkuji za čerstvé přiblížení ostrova Korfu. Pro mě je už několik let velkým lákadlem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA